marzena napisał(a):Oj, nie zanudzą zdjęcia, nie zanudzą...

Demonek jest moim ulubieńcem; nie dość, że ta strzałeczka taka jak lubię najbardziej

to i nochal poza wszelką konkurencją

A swoją drogą, to nie wiem, jak można poradzić sobie z pannami cieczkowymi i psimi facetami

to jest coś, co powstrzymuje mnie przed sprawieniem Horacemu koleżanki do towarzystwa

Marzenko ja tez niewiem, jak mozna sobie poradzic za kazdym razem, to jakby bylo pierwszy raz

-nieznosze cieczek. Dzieki Bogu do domu sa trzy wejscia z kazdej strony -wiec jak jeden pies wchodzi to drugi wychodzi i jeszcze musze domownikow pilnowac, by nie wypuscili przypadkiem tego co niewolno ,bo psy w tym czasie tez osobno!!!!!!!!!!! i tak juz sie przelamalam i od wczoraj dziewczyny spia w kojcu ,Benek obok nich przy siatce ,As w domu, Koko na dworze, Demon w garazu.wtedy "mialczy tylko AS" Ale rano kazdy musi siku -osobno! miazianko ,snoadanko. Rano dziewczynki w domu Benek w garazu ,Demon ze mna , albo sam w garderobie,As i Koko na dworze i zmiana .Najgorsze jest to ze As przechodzi przez plot-KAZDY! i niema mowy by byl na dworze a dziewczynki w kojcu! mamy jeszcze jeden mniejszy domek w ktorym jest magazyn i ja szczesliwa zamknelam tam huskie-ale one wylazic zaczely przez OKNo w dachu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...... co nas nie zabija to nas wzmacnia

Tu juz ktos ja ciagnie spowrotem

Asowi zdjecia nie zdazylam zrobic ale tamten wychodzi na dach, obraca sie i wchodzi do domu