Swietne te Wasze chłopaki,mam nadzieję że się w końcu spotkamy i pospacerkujemy a co do domu i ekipy to powiem że nam dom budowała najczystsza i bardzo fachowa ekipa pod słońcem a mam porównanie z pierwszym domem który i tak sprzedaliśmy ,zamarzył nam się większy no i stoi tylko jak pomyślę o jego sprzątaniu to aż ciarki przechodzą, ale może w końcu schudnę
Natalia zaraz znajdę namiary na naszego pana od szamb to podam ci na PW. My załatwiliśmy sprawę w tydzień ale zaliczki ani centa. No i Darek cały czas stał nad nim jak montowali szambo.
No wreszcie pokazał się mój ulubieniec Galwinku zaraz po Dinie to Ty jesteś najprzystojniejszy Już nie możemy się doczekać kiedy znowu do nas przyjedziesz.
Natalia i Galwin napisał(a):Romo dziękujemy Jeżeli to spotkanie 15tego jest aktualne to chętnie przyjedziemy
Czy to będzie 15-go czy innego dnia to tylko zależy od Ciebie i Wandy,ważne aby to było do 15-go bo Zuza prawdopodobnie 16-go już wyjeżdża. pozdrawiam serdecznie i czekamy na Was Roma
no i wyszło całe Altka niewychowanie, nawet napić sie gościowi nie dał Bardzo dziękujemy za miłe odwiedzinki i mam nadzieje że Beskid spodobał się na tyle że za rok zrobicie powtórkę