Witajcie szkoda że nie mogę się z wami spotykać na wystawach ale moja Tetka jest w 30 dniu ciąży a dla mnie to świętość i nie mam zamiaru jej dodatkowo stresować tym bardziej że jest jak do tej pory bardzo dzielna to kilka zdjęć zrobionych w ten łeekend
O rzesz w mordkę, ale piękna (Szczerze! Bardzo bardzo mi się podoba)
Ps. Zajrzyj proszę do mojej galerii - czy nie masz wrażenia, że nasze pieski są do siebie podobne? Bo jak ja pokazałam zdjęcie Twojej suni męzowi, to zapytał gdzie te zdjęcie Fitowi robiłam
ja cie krence!! super ! Teticzklu gratulacje jeszcze zapytam kto jest dumym ojcem, jaki przydomek maluszków i czy są już jakieś rezerwacje - wszak Mikusia to moja ulubienica! aż chciałoby się takiego krecika ... ______ już mam do tego trzeba być ślepym ...
Wszystkiego najlepszego Duużych i zdrowych maluszków, które zaniedługo przyjdą na świat Dużo zdrówka, smaczków i jeszcze większego rozpieszczania przez właścicieli
Witajcie Pragnę przedstawić moje 3,5miesięczne dziewczyny w nowych domach z pierwszego miotu na literę A po Tete a Tete i Favoricie gdyż niema ich jeszcze na portalu Życzę miłego oglądania Pozdrawiam Pierwsz to Ambicja zwana w nowym domku Zuzia mieszka w hodowli Duch Wrzosowisk P.Jankowskich