Gracja i jej rodzeństwo po rodzicach są większe. Jak ją odbieraliśmy w 8tygodniu ważyła już ponad 8kg, a bernusie z innych hodowli w jej wieku były dużo lżejsze. Pozdrowienia przyjęte, a Gracja wymiziana i wycałowana śpi na kołderce w nogach łóżka.
Asiu Gabi też spi pod kołderka ale z racji przymusowej kapieli .Jak byłam w pracy to obie dziewczyny czyli gabi i kodzia dorwały sie do worka wapna w warsztacie męża.Nie powiem jak wygladały,nie powiem jak wyglada w warsztacie .Kazik przyjechał z gorzowa zobaczył dziewczyny i mówi czys ty zwarowała w takie zimno je kąpiesz a ja słowem nie wspomniałam jak wyglada w garazu -a co jutro zobaczy a nas jutro nie ma hehe to sprząta SAM-no chyba ze jego blondynki zuzia i kropka mu pomogą
Gracja nie wchodzi pod kołdrę śpi na wierzchu. Porządki w domu robi w każdą niedzielę jak my idziemy do kościoła. Na podłodze leży wszystko co tylko z wysokości uda jej się ściągnąć. Rolki papieru toaletowego uwielbia - w moment drze w drobny mak.
Horacy też zabijał papier toaletowy na śmierć. Zostawialiśmy mu więc do zabawy te tekturowe rurki ze środka wymieniając za całe rolki, które samodzielnie kradł Do tej pory ma takie zajęcie - jak widzi, że papier się kończy to staje przy nim i ujada wniebogłosy, że już czas dawać rurkę
Naoglądały się pieski reklamy z labkiem rozwijającym papier Junce już przeszło, ale rozszarpuje każdą gąbkę jaka się znajdzie w zasięgu jej wzroku. Nie wspomnę, że w zasięgu jej wzroku i nowiutkich zębów jest coraz więcej... Taka bandyta jedna!
Gracja dużo szczęscia i zdrowia na kolejne pięcio miesięczniki w twoim życiu. Gabi 28 była ważona -waga 27 kg STAWY TAKŻE IDEALNE ASIA PRZESYŁAM PODZIĘKOWANIA
Trochę nowych foteczek: jeszcze zimowych - niedzielnych, i kilka wiosennych - dzisiejszych Trochę się chyba zagalopowałam z wklejaniem. Nie mamy ciekawych widoków (same drogi i pola), ale musi wystarczyć to co jest. Miłego oglądania.
Pani Asiu Gracja to czysta Sarunia ,a na Julcie to nie moge sie napatrzec .Proponuję ją dobrze pilnować bo nie długo bedziemy w waszej okolicy więc moge porwać tak śliczną panienkę. .Buziaki od wszystkich spartków dwu i czworonoznych