Dzięki uprzejmosci Nowo Dworskich reporterow

mam mozliwosc upublicznic kilka zdjec, ktore nie byly jeszcze wstawione w watku wystawowym i pochwalic sie moim Fibulcem
Wystawa w NDM byla chyba najsympatyczniejszą w mojej krotkiej karierze

mimo spartanskich warunkow spowodowala ze nie mogę sie doczekac kolejnej i licze na podobną atmosferą w ringu i poza nim

Szkoda ze kilka osob nie dojechalo
Na poczatku było to co bernusie lubia najbardziej czyli zabawa w sniegu

zanim nie przyszla ochrona i nie zaczela wykrzykiwac cos o dyrektywach mowiacych o zakazie niszczenia murawy
Fibulec i Tomek
Obrazek został zmniejszony.na pewno Tomek, a wokoł haremik
Obrazek został zmniejszony.a potem to juz byla "cieżka praca"

tu sie namawiamy na konkurencje
Obrazek został zmniejszony.ustawka a z tylu rozgrzana do czerwonosci publika
Obrazek został zmniejszony.szczerzymy zębiszcza, bylo ciezko bo pani sedzina nie przypadla nam do gustu
Obrazek został zmniejszony.biegamy probujac zachowac rownowage a w tym samym czasie, konkurencja odciaga od nas uwage pani sedziny
Obrazek został zmniejszony.profil lewy...
Obrazek został zmniejszony.zwasze po fakcie dorabiam sobie teorie "magii numerów" tym razem brzmi ona ...nr. 222 = 2+2+2=6: 6 suczek w stawce= 1. miejsce
Obrazek został zmniejszony.W tym momencie własnie się dowiaduje od sedziny, ze najładniejsza suczka w typie zeszła jako pierwsza bez lokaty
Obrazek został zmniejszony.ale i tak Fibulec będzie dla mnie zawsze najpiękniejsza, zaraz po Łacie
Obrazek został zmniejszony.I tym milym akcentem z tytulem ZWYCIEZCA MŁODZIEZY, z ocena doskonała i cieszacym oko opisem :Suczka o mocnej kości, ładnej głowie, dobre kończyny, bardzo dynamiczny ruch z doskonałą linią górną

zakończyłysmy sezon wystawowy 2010

Bardzo mi bylo milo dzielic z Wami te chwile i do zobaczenia ...w 2011
pozdr