To jeszcze raz popiszę czemu uważam,że moja Nefra to złośnica i rozpieszczona smarkula:
Moja smarkula przechodzi okres buntu

,żeby była ludzkim dzieciem to brakowałoby tylko żeby zaszła w niechcianą ciążę,porobiła tatuaże na czole-o treści "kocham Bolka" na złość dla mamy i nie wiem co jeszcze).Codziennie jak zbuntowana licealistka mówi mi,że jestem beznadziejna i mnie już nie kocha i nienawidzi

(żeby była ludzikiem to bym jej dała szlaban na telewizję i zakaz wychodzenia z domu

),a ja do niej lezę jak krowa busiam,przytulam całuję i mówię,że to ona jest najważniejsza(nawet wyganiam Obelixa,żebyśmy miały czas tylko dla siebie),a ona co pogardliwie patrzy i mówi,że mnie już nie kocha-zbuntowana złośnica-mój SZM mówi,że ma charakterek po mamusi-czytaj po panci-i potrafi zachowywać się tak samo jak

No ale cóż czekam ,aż jej przejdzie i wróci do normy(mam nadzieję,że u psiaków dorastanie trwa krócej niż u ludziów),a fochy jej w końcu minął.
Ale co najważniejsze to nasze psie dzieci dogadują się ze sobą,Obelix jest fajowy,a córci w końcu przejdzie

Obrazek został zmniejszony.Wczoraj mieliśmy najazd 2 mafiozów Koksa i Vectora oraz ich fajowych człowieków(poznanych dzięki forum-za co bardzo jestem wdzięczna).Psiaki jak zwykle zajefajnie się bawiły,a my człowieki prowadziliśmy ciekawe rozmowy-oczywiście na temat naszych pupili(brakuje tylko wzajemnego zachwycania się klarownością kup naszych milusińskich-jak to dobrze mieć możliwość rozmowy z ludźmi,którzy też bezgranicznie kochają swoje zwierzaki

).
A teraz fotorelacja ze spacerku po lesie
Cala trójca w komplecie

,a Obelix w tym czasie odpoczywa w domku
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.No może w końcu uda mi się dogonić króliczka

Obrazek został zmniejszony.A oto moja piękna i obrażalska złośnica-księżniczka Nefra
Obrazek został zmniejszony.Fircyk w zalotach

W rolach głównych Nefra i Vector,którzy stwierdzili,że na 4 randce czas najwyższy skonsumować ten związek a małe "tryku-tryku"to nic zdrożnego-tylko te głupie człowieki przerwały im te te-ta-te(a Nefra była bardzo zadowolona z obrotu sprawy-puszczalska łajdaczka

)i nawet schowanie się w krzakach nic im nie pomogło
Obrazek został zmniejszony.A oto nasz mały gagatek Obelix,który już teraz potrafi pokazać kto tu rządzi i jak mu się coś nie podoba ostentacyjnie oszczeka i obwarczy sprawę.Przy wizytacji mafiozów upodobał sobie męczenie Koksa,ale nad biegiem wydarzeń cały czas czuwał ochroniarz Vector