Moderator: Apcik
Bijou napisał(a):Piękna kluseczka z Gabusi i rośnie jak na drożdżachpozdrawiamy i do zobaczenia w Nowym Targu
gatta napisał(a):Młodzież będzie miała teraz co robić- ktoś przecież musi rządzić tak wielkim stadkiem
agas napisał(a):Agusia, co tu zaglądam to więcej psów u Ciebie, nie nadążam.
gatta napisał(a):Już nie możemy się doczekać kiedy się zobaczymy
marieanne napisał(a):Indi faktycznie pan i władcaSuper jest z niego berneński weteran
A zębolki Gabanki - słodkie po prostu
My dzis z kolei zapoznalismy się z 5 miesiecznym whippetemJak łatwo się domyślić - psy mi padły
Pozdro dla Basuni od brata
gatta napisał(a):Berneński trójpak - boski![]()
A "mała" Gabanka w szczególności![]()
No właśnie miałam się upominać o nowe zdjęcia. Gabanka pilnuj swoich żeby się nie obijali z dodawaniem nowych zdjęć![]()
Już nie możemy się doczekać kiedy się zobaczymy
Elmo napisał(a):Cudowny trójpaczek, a Gabana jest bardzo ładna i taka duuuża
I my tak samo!A może przyjedziecie na klubówkę do Warszawy, ma być dużo majowych?
aga.s napisał(a):Elmo napisał(a):Cudowny trójpaczek, a Gabana jest bardzo ładna i taka duuuża
I my tak samo!A może przyjedziecie na klubówkę do Warszawy, ma być dużo majowych?
Dziękujemy bardzo![]()
A na klubówkę oczywiście się wybieramy i Babcię osobiście namawiamy![]()
Fajnie będzie spotkać tyle majowych skarbów .
marieanne napisał(a):My dzis z kolei zapoznalismy się z 5 miesiecznym whippetemJak łatwo się domyślić - psy mi padły
Elmo napisał(a):I my tak samo!A może przyjedziecie na klubówkę do Warszawy, ma być dużo majowych?
aga.s napisał(a):Jeszcze mam zdjęcia z dnia dzisiejszego ..........
gatta napisał(a):Elmo napisał(a):I my tak samo!A może przyjedziecie na klubówkę do Warszawy, ma być dużo majowych?
Do Warszawy jedziemy, Gatta już zgłoszona na sobotę i niedzielę![]()
Ale my z Gabanką odwiedzimy Babcię Majową za tydzień w sobotę![]()
Wtedy już nie odpuścimy Babci, będziemy ja męczyć dopóki nie powie, że jedzie do Warszawy![]()
Elmo napisał(a):Po spotkaniu z whippetem mieliśmy jechać do weterynarza, bo Borys dostał zadyszki, ślinotoku, serce waliło jak oszalałe, a pies przez pół godziny leżał na łące i obserwował jak niezmordowany kolega pędzi pomiędzy drzewami
aga.s napisał(a):My z Babcią widzimy się już w tę sobotę ,a za tydzień będziemy razem![]()
Babcia nie ma szans .Jak coś ,to trzeba przekupić Gori ,żeby się nie spieszyła z porodem .Inaczej Babcię może być trudno odciągnąć !
marieanne napisał(a):Elmo napisał(a):Po spotkaniu z whippetem mieliśmy jechać do weterynarza, bo Borys dostał zadyszki, ślinotoku, serce waliło jak oszalałe, a pies przez pół godziny leżał na łące i obserwował jak niezmordowany kolega pędzi pomiędzy drzewami
My chyba za szybko wymięklismy - niestety ilość komarów na naszej łące pod wieczór jest koszmarna.
No i whippet młodziutki - to jeszcze się nie rozwinął odpowiednio, chociaz Zuzkę inttrygował strasznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości