ORLANDO Stoplandia

Galeria z ogólnym dostępem. Można się tu pochwalić swoją pociechą!

Moderator: Apcik

Re: ORLANDO Stoplandia

Postprzez PaniBisiowa » 2011-04-22, 21:07

:mrgreen: Książęca para niech już nie brudzi skarpetek i grzecznie ułoży się tam gdzie lubi najbardziej :-D
Strasznie denerwują mnie takie mądrości :-/ Raz wytrzymam, drugi raz już mnie nosi, a za trzecim para bucha mi z uszu. Dzisiaj nawet zapytałam weta czy może dać mi coś w żyłę na nerwa :-P Mam nadzieję, że trochę odsapniemy od wizyt w katowni :-)
PaniBisiowa

Ostrzeżeń: 0
psy: Biszkopt (ORLANDO Stoplandia)

Postprzez Wydra » 2011-04-22, 21:14

"Kiedy masz zle samopoczucie i dopada Cię chandra poczytaj galerię Biszona a wszystko wróci do normy" :radocha2: <hahaha> <juhu> .Nic tak dobrze na mnie nie działa jak ta galeria :okok: Mam nadzieję, że jeszcze długo będzie mi dane do niej zaglądać <hura> :bugi:
Wydra

Postprzez KasiaT » 2011-04-22, 21:29

Ja mam na to inny sposób-na tkz "dobre rady"-ogólnie nie należę do subtelnych i przyjemnych osób-więc jak ktoś za bardzo nadepnie mi na odcisk to tak rozdzieram ziapę,że mój SZM mówi,że czasmi wstyd mu za mnie,a ogólnie to mało wdaję się w dysputy(więcej powiem-obcy twierdzą że za nim się normalnie odezwę,to czasami tak potrafię spojrzeć jakby mi ktoś matkę co najmniej zabił-ale mi to lotto).A ludzie obcy ,to rzecz nabyta dziś są, a jutro ich nie ma ;> ,a niektórych zbić to za mało :evil:
olej system i nie zwracaj uwagi na głupoty,lub zacznij rozmawiać o seksach-to odstrasza prawie wszystkich-wiem bo spróbowałam kiedyś na takiej panci pseudo rotka(która doprowadzała mnie do szewskiej pasji swoimi wywodami)-uciekła w popłochu :mrgreen:
KasiaT

psy: Nefra-Kropelka i Obelix-Leszczyna

Postprzez PaniBisiowa » 2011-04-25, 10:59

:lol: Kasiu, Ty mnie co post zaskakujesz :lol: Bisiek zaliczył już propozycję krycia. Jeden ludź namiętnie chciałby przyjechać ze swoją suką na randkę do Bisza (szybko, szybko róbcie z niego reproduktora), bo ten ma mało bieli na twarzy i przez to pasuje do jego suki. Bo moim jadowitym trupie :-) B. nie jest repro, a dwa tej hodowli raczej hodowlą nie można nazwać (w moim odczuciu -byłam, widziałam i... czułam :-? <boisie> )
Wiem jedno - gdyby ktoś chciał zrobić coś nieładnego mojemu psu, to urwę takiemu trollowi łeb przy kostkach :] wątrobą nakarmię gołębie, a potem napluję na truchło.

Ostatnio nie po drodze mi z aparatem. Biszuś ma się dobrze :-) Spotkaliśmy małą żmiję. Zrobiła hyc hyc i uciekła. Ale później każdy patyczek wydawał się być wężem :]

obrazek
Obrazek został zmniejszony.

Pozdrówki!
PaniBisiowa

Postprzez KasiaT » 2011-04-25, 11:20

<haha> :radocha: :bugi: No w końcu Pancia niezłego zakręńceńca wraca do normy---ufff aż lżej mi się na duszy zrobiło :mrgreen:
A widzę,że w kwestii przekazywania dalej genów Bisza,to masz podobne zdanie jak ja-czyli Bisz jest tak idealny i genialny,.i piękny ,i inteligentny, i doskonale doskonały,i proporcjonalny w budowie,że wiesz,że stwórca go takiego zrobił--a jak zrobił to się przestraszył ,bo jakby go rozmnożyć to by się zrobiła nowa nad rasa bernoli-po prostu psiaków idealnie idealnych ,i aby nie zaburzyć porządku na ziemi i wprowadzać innych w zakłopotanie,to nie będziesz robiła mu repro(bo ja mam takie same myśli w stosunku do swoich psiaków-i uważam,że inni powinni zazdraszczać i obgryzać paznokcie u stóp)-BISZ JEST GWIAZDĄ,GWIAZDĄ LUDZI FANTAZJĄ WYZWALA ZAZDROŚĆ :love:
A NIE DAWAJ MU TRYKAĆ BYLE KOGO,BO SIĘ NIE OPŁACA,ABY CHŁOPAK MOCZYŁ TAM GDZIE NIE TRZEBA :bugi:
Ale zdjęcie w grilu SUPER-jeszcze tylko skóra,rura,farura i komóra i chłopak rządzi całym miastem-bo na nim wygląda jak prawdziwy mafiozo <faja>
KasiaT

Postprzez Danka2208 » 2011-04-25, 13:11

Pani Bisiowa też znam jedną artystkę która chciała zeby moje maleństwo frodowskie kryło jej suke w typie haski, tłumaczę babie jak krowie na rowie ze nie i już a ta swoje, w końcu powiedziała mi ze jak Frodka nie dopuszczę do krycia to on zwariuje, to patrzę na nią na jej małą córeczkę i mowie widzę ze ciebie dopuścili a dalej ci odbija.
Kurcze obraziła się nie wiem o co <mysli>
Danka2208

psy: Frodo
Hodowla: Pamajo Canis Familiris

Postprzez PaniBisiowa » 2011-04-25, 20:43

Bisio żyje w czystości ciała i ducha :] Jest niewinny jak poranna rosa.
Myślałam, że padnę niedawno. Idziemy, idziemy przez las. Tup, tup jak flegma z nosa. I co? Czuję kiełbasę. Nie może być... Jednak może. Rodzinka urządziła grilla w lesie.

Danka, iiiiiiahahahaha buahahaha
Olśniło mnie - cud! "Mój pies nie jest dawcą życia. Nie ma cytryn." <tak>

Pozdrówki!
PaniBisiowa

Postprzez Danka2208 » 2011-04-25, 21:30

Ja zawsze mówie natrętom jak juz mam dosyc ,ze fifek nie bedzie brudził swojego fjutka z byle suka i gotowe, właściciel suki zaraz spada ciezko obrazony
Danka2208

psy: Frodo
Hodowla: Pamajo Canis Familiris

Postprzez katty » 2011-04-25, 22:14

Śiwetny jest Orlando :-D
katty

psy: Katty (BPP)

Postprzez Majszczur » 2011-04-26, 23:37

katty napisał(a):Śiwetny jest Orlando :-D
przeczytałam i przez ułamek sekundy pomyślałam "o kimże to słowa" <hahaha> jakosik Orlando i grill na pysku nie idzie mi w parze. Ale Biszoświr jak najbardziej ]:->
Szkoda że Wy tak daleko, pośmierdzieli by sobie wspólnie z Grandą...

Danka2208 napisał(a): patrzę na nią na jej małą córeczkę i mowie widzę ze ciebie dopuścili a dalej ci odbija
<hahaha> <hahaha> <hahaha> padłam... kupuję... i nie zawaham się użyć w plenerze :mrgreen: gdyż ponieważ mam jedną natrętną ciężko trybiącą w temacie hodowlanym delikwentkę :mrgreen:
Majszczur

psy: BPP: BERTA (*)... GRANDA (Princess Lovely Lady)

Postprzez PaniBisiowa » 2011-04-27, 21:05

:lol: :lol: W sumie chciałam, żeby Biszon znany był jak Orlando. Mogłabym go nazywać Oriś, Orinek, Gad, Orlanduch (gdyby był niegrzeczny :-P ) Ale TŻ stanowczo :lol: poinformował, że nie będzie wołał na psa Orlando. Nie zna się i tyle :-P I tak futro zostało Biszkoptem :-P Bywa Biszkoptem z Zakalcem :->

Majszczurkowa, pobrykaliby oboje :mrgreen: Uważam, że mieszkam w jakieś czarnej dziurze, gdzie bociany zawracają albo gubią drogę :-) Wszędzie daleko :lol:

Jako że cierpię z powodu sfrustrowanej frustracji pragnę podziękować wszystkim, którzy odwiedzają Biszo-galerię, gdyż czytając komentarze i w ogóle :] wyrównuje mi się poziom jing-jang ;-) , a poza tym mogę uznać, że nie jesteśmy nadmiernie odpychający :mrgreen: (choć B. dziś jest odrażający bo zaliczył DWIE qpy :nieok: ) Dziękówki!^^
obrazek
Obrazek został zmniejszony.
PaniBisiowa

Postprzez annasm » 2011-04-27, 21:10

Wasza galeria nie bywa odpychająca a wręcz przeciwnie - mimo Biszowatych skłonności do zbierania odorków ;>
annasm
Administrator

psy: CHUCK Tanais(*), WINNIE(*) I COOPERS CHOICE

Postprzez Apcik » 2011-04-28, 09:19

ta galeria to lek na cale zło :-D :-D mam zły humor, wchodzę do Biszogalerii i banan na twarzy :radocha:
Apcik
Moderator Działu

psy: Cezary

Postprzez Wydra » 2011-04-28, 19:28

Całkowicie zgadzam się z przedmówczynią <tak>
Wydra

Postprzez KasiaT » 2011-04-28, 20:40

Wy odpychający -w życiu :-) Dzięki Waszej galeryjce człowiek mający silną depresję przechodzi z łatwością w manię ;>
A tak na marginesie,Twój TŻ miał całkowitą rację Biszon,Biszkopt lub Bisz, jak kto woli idealnie pasuje do psiuta-bo jakby został Orlando to wyobraź sobie jakby było nudno-bo mi się to kojarzy z zblazowanym nudziarzem-i Twoje opowieści nie byłyby tak zozbrajające :okok:
Miziaki gangsterowi w stylowym kratowniku <pies>
KasiaT

Postprzez Apcik » 2011-04-28, 20:53

mi Orlando to kojarzy się tylko z Orlando Bloom'em... a on to swoja aparycja nawet nie dorównuje Biszowi <juhu>
Apcik
Moderator Działu

psy: Cezary

Postprzez daria » 2011-04-28, 22:14

Apcik napisał(a):mi Orlando to kojarzy się tylko z Orlando Bloom'em... a on to swoja aparycja nawet nie dorównuje Biszowi <juhu>

Oj fajny jest,i brunet,i oczy w których można się zatopić(choć Bisz z brewkami to tak jakby podwójne ma)i jakoś tak im obu dobrze z buźki patrzy,choć tego drugiego w kratowniku sobie nie wyobrażam <faja>
Fajne chłopaki,choć ten bardziej ofutrzony fajniejszy <okok> :]
daria

psy: Cometa Balticanis (Birma)

Postprzez Aga-2 » 2011-04-29, 15:46

Pani Biszowa! Jeśli Ci to ma poprawić nastrój w jakikolwiek sposób to wiedz, że jestem na Waszej galerii częstym gościem, choć nie zawsze dokumentuję moją obecność wpisami.
W każdym razie - JESTEŚMY Z WAMI :!: <luzik>
Aga-2
Moderator

Postprzez EwaM » 2011-04-29, 16:44

My też bacznie obserwujemy poczynania Bisza :radocha:
EwaM

psy: Nera-prawie BPP i Bora-prawie bokser:))))

Postprzez Kamil » 2011-04-29, 16:53

Bisz to nasz forumowy sportowiec <tak> <rotfl>
Ciekawe w jakiej dziedzinie najlepiej by się czuł ;> <mysli>
Kamil

psy: Jantar i Atos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Galeria psiaków