Moderator: Apcik
meggy napisał(a):Pierwszy porod odbyl sie w tej samej porodowce. Niunia specjalnie nie wila gniazda . Kiedy przyszla pora, sunia przylazala do mnie do lozka i zwymiotowala ,potem nerwowo sie krecila ,probowala wlezc na kanape to na fotel",poprosilam ja" i przeszlysmy do porodowki wlazala polozyla sie na boku i sie zaczelo.......
Na dnie byla wtedy koldra z pszefka i podklady ,,lecz wszystko sie slizgalo . ,nie bylo wygodnie. Materac jest tepy i latwy do czyszczenia na to pojda pdklady,potem kocyki itd.powinno byc jej wygodniej, a mnie latwiej utrzymac w czystosci. Ale jak to bedzie wyjdzie "w praniu "
Dodam jeszcze ze Niunia to bardzo grzeczna suniai w trudnych sytuacjach bardzo latwo sie z nia dogadac (szkoda ze tylko z nia)
meggy napisał(a):dzieki
Beata i Fiona napisał(a):super!po minach mniemam że wygodna
![]()
Beniu to się chyba rozmarzył
a ja mam pytanie: jakie wymiary?
Beatka my mamy 125cm na 170, -wygodnamaterac ok8 cm i obszyty materialem skoropodobnym wiec super do mycia i wycierania.
Tak licznego miotu to mi nie zyczcie przecie nie o to chodzi 8 gorato wszystkim bedzie latwiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości