U Spartków jak zawsze cudowna atmosfera Kodzia jest przeurocza Cukiereczek Co jej się stało Czyżby przepuchlinka Zdrówka życzymy Podziwiam Spartki cały czas i ciągle mnie zachwycają
Ja ma normalnie przechlapane. Nic mi się nie otwiera Alicja, przyślij mi jakieś malutkie zdjątko Spartków na maila, co... bo strasznie dawno ich nie widziałam, a do normalnego internetu jeszcze chwila...
Alu, Dla Saruni WIELKIE życzyczenia '100 lat' i jeszcze i dłużej a Tobie też przy okazji WTRWAŁOŚCI którą już masz, i jeszcze wiecej SIŁY którą też masz wielką... PS. Wymiźiaj całe stadko.
Bardzo dziekujemy wszzystkim za pamieć jestem bardzo bardzo wzruszona że pamietacie-dziekuje w imieniu solenizantki i pozostałych spartków. dwu i czworonoznych.
Zima u spartków.jak zwykle uśmiechnięty prezio tak wyglada zabawa Gabi z Misią zabawa na śniegu Olisia Misia czyli mama Sawci i Sabrinki Byliśmy też kilka dni w Myslakowicach
a to Kozik pani Luizy koniki też są. spotkaliśmy kumpla Brega i jeszcze kumpel do codziennej gonitwy. powiem tak, odpoczeliśmy jedzenie pyszne widoki cudne łóżka wygodne,gospodarze czyli pani Zosia i pani Luiza bardzo goscinmne ceny naprawde do przyjęcia -polecam z czystym sercem tym bardziej ze przyjmują z pieskiem .Olisia nawet trafiła na strone internetowa pani Luizy a nie powiem o zwierzyncu jaki mają
Ostatnio edytowano 2009-02-24, 00:00 przez Alicja i Spartki, łącznie edytowano 9 razy