ORLANDO Stoplandia

Galeria z ogólnym dostępem. Można się tu pochwalić swoją pociechą!

Moderator: Apcik

Re: ORLANDO Stoplandia

Postprzez Drixon » 2011-05-31, 21:16

gratulacje udanego wyniku prześwietlenia !

Biszolak fajowy bez kraty napyszczkowej :] a jak kuracja czochowa? (czy choć trochę odwrócił czosnek uwagę od niespożywalnych substancj/śmieci itp.?)
Drixon

Ostrzeżeń: 0

Postprzez PaniBisiowa » 2011-05-31, 21:24

Dzięki :-D
Czochy które teraz dostaje muszę przemycać bo ich zapach zabija nawet mnie :-> A jak beknie takim czochem w nos to można paść :-> Nie wiem czy kuracja tak do końca pomogła, ale B. nie biega już do KAŻDEGO śmiecia. Trochę boję się sprawdzić stan pochłaniania w warunkach ekstremalnych, ale chyba będę musiała. Kabanos mym przyjacielem w razie chapnięcia. Miłość do celulozy ciągle widoczna.
PaniBisiowa

psy: Biszkopt (ORLANDO Stoplandia)

Postprzez Neda » 2011-06-01, 07:34

No nareszcie jakieś fotki :-D Już się zaczynałam martwić, że nic się nie pojawi <uoee>
Bisio jak zwykle przecudny :-D Rozbroiła mnie minka w czasie pływania... to skupienie i samozaparcie :radocha: Ale nie wiem czemu tak mało tych fotek <uoee> Czuję niedosyt i z pewnością nie tylko ja ;)
Owieczki faktycznie super :-D Najfajniejsze te wielkie kule z małą główką ;)
Neda

psy: Neda

Postprzez Barbel » 2011-06-01, 08:22

Paula, Bisz jest przeprzystojny!!!! Na jaką wystawe z nim, a nie w lesie chowac!
A co do owiec - on jest PASTERSKI , a nie owczarek, Józefinę mu lepiej kup.. <tak>
Barbel
Moderator

psy: Barnaba (*),

Postprzez kerovynn » 2011-06-01, 09:07

PaniBisiowa napisał(a):Pies uciemiężony :->
obrazek
Obrazek został zmniejszony.

No zaraz tam uciemiężony :roll: ....
To piękny portrecik w nogawkowej ramce :-D :-D :-D
Neda napisał(a):Czuję niedosyt i z pewnością nie tylko ja ;)

potwierdzam, ja też....
Barbel napisał(a):Józefinę mu lepiej kup.. <tak>

mam takie nieodparte wrażenie, że on by tę Józefinę szybko sprowadził na złą drogę a owce na manowce <faja> <faja> <faja> ;>
kerovynn

psy: DSPP Ester Czandoria Ogar Pl Nokturn Olfactus

Postprzez KasiaT » 2011-06-01, 11:39

No w końcu jakieś objawy życia :-> ,a już myślałam,że trzeba będzie powiadomić odpowiednie organy ścigania,w celu poszukiwania Bisza i jego Panci :mrgreen:
Biszu jako skupiony pływak wygląda bosko,a na jego pycholu widać tyle skupienia i wysiłku(mam nadzieję,że z tego wysiłku nie puścił czosnkowego bąkala,bo pewnie byś o tym napisała,że Twoja okolica została skażona ).
Wybacz,ale jakoś nie wyobrażam sobie Ciebie na spacerze z Józefiną i Biszem po obu bokach :mrgreen: ,bo coś mi się wydaje,że nie potrafiłabyś takiej słodkiej krówki trzymać gdzie indziej jak tylko w domku :mrgreen:

P.s gratulacje z powodu dobrego RTG <okok>
KasiaT

psy: Nefra-Kropelka i Obelix-Leszczyna

Postprzez katty » 2011-06-01, 12:36

Bisz jest śliczny :-D
katty

psy: Katty (BPP)

Postprzez Barbel » 2011-06-01, 15:40

KasiaT napisał(a):Wybacz,ale jakoś nie wyobrażam sobie Ciebie na spacerze z Józefiną i Biszem po obu bokach :mrgreen: ,bo coś mi się wydaje,że nie potrafiłabyś takiej słodkiej krówki trzymać gdzie indziej jak tylko w domku :mrgreen:

Mały off - w pobliskim Leśnym Parku maja taka góre futra - Milka toto ma na imię. pytam człowieka z obsługi - "Marek, czeszecie ją?" - "Hmmm, no raz to probowałem ja pogłaskać.... :kulka: "
Barbel
Moderator

Postprzez Majszczur » 2011-06-01, 19:31

KasiaT napisał(a): Wybacz,ale jakoś nie wyobrażam sobie Ciebie na spacerze z Józefiną i Biszem po obu bokach :mrgreen:
Nooo jakby i Józefina w namordniku pomykała, to ja tego też nie widzę, a raczej widzę i umieram buachachacha <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Majszczur

psy: BPP: BERTA (*)... GRANDA (Princess Lovely Lady)

Postprzez kerovynn » 2011-06-01, 20:02

Namordnik to pryszcz, ale jakby zaczęła z Biszem zażywać błotnych wSPA-niałych kąpieli to skąd potem taką wielgachną wannę do kąpieli wytrzasnąć? Pani Bisowa musiałaby sobie dobudować pokój kąpielowy - albo z Józefinką na myjnie samochodową - oczywiście bez woskowania :radocha2: ale za to z myciem podwozia <hahaha>
kerovynn

Postprzez Aga-2 » 2011-06-01, 20:36

O jakie piękne zdjęcia w nietypowej scenerii :-D
Gratulacje z okazji doskonałych stawów :!:
Aga-2
Moderator

Postprzez PaniBisiowa » 2011-06-01, 21:00

Neda napisał(a):Owieczki faktycznie super :-D Najfajniejsze te wielkie kule z małą główką ;)

:mrgreen: Śmiesznie wyglądały. Wielki kłębuszek włóczki <cwaniak> z małą szpiegującą główką :-)

Barbel napisał(a):Paula, Bisz jest przeprzystojny!!!! Na jaką wystawe z nim, a nie w lesie chowac!
A co do owiec - on jest PASTERSKI , a nie owczarek, Józefinę mu lepiej kup.. <tak>

Wiem, że to krówski pies :-) Musze się przyznać, że nazywam B. czarnym pastuchem :-> "Bisiek, ty czarny pastuchu, przebieraj szybciej girami!" Zawiewa lekkim romantyzmem. Myślałam, że wykaże zainteresowanie dziwnymi wełniastymi stworzeniami ;-) Nie chowam go w lesie, tylko pod kocykiem :-)

Z tego co wyczytałam to panowie Józefinowie są znacznie sympatyczniejsi niż panie :-> A do krowy trzeba z czułością. Przywitać się bukietem koniczyny, uśmiechnąć, zagadać jak trawa dziś smakuje, a nie tak od razu się spoufalać. Śmiejcie się, ale wyobrażałam sobie, jak idziemy we trójkę przez łączkę pełną rumianku. Józefina na jakimś ładnym różowym łańcuchu, grzywka zapleciona w warkoczyki, obok biegnie Bisz i teleportujemy się w miejsce, gdzie rośnie soczysta trawka. A potem zataczam koła wokół krowiego muffinka, by Bisio się nim nie uraczył - wewnętrznie i zewnętrznie. Ach, te swojskie klimaty. Pomarzyć zawsze można ;-)

Majszczur napisał(a):
KasiaT napisał(a): Wybacz,ale jakoś nie wyobrażam sobie Ciebie na spacerze z Józefiną i Biszem po obu bokach :mrgreen:
Nooo jakby i Józefina w namordniku pomykała, to ja tego też nie widzę, a raczej widzę i umieram buachachacha <rotfl> <rotfl> <rotfl>

Myślicie, że byłaby mięsożerna? :-/
Ha, o myjni nie pomyślałam... :mrgreen:

Takie widoki mają owieczki
obrazek
Obrazek został zmniejszony.

Stawy dziękują ;-)
PaniBisiowa

Postprzez errato » 2011-06-02, 09:59

hahaha, ta galeria jest po prostu niemożliwa, a komentarze co poniektórych pań - bez komentarza <hahaha>
errato

Postprzez KasiaT » 2011-06-02, 11:56

PaniBisiowa napisał(a): Śmiejcie się, ale wyobrażałam sobie, jak idziemy we trójkę przez łączkę pełną rumianku. Józefina na jakimś ładnym różowym łańcuchu, grzywka zapleciona w warkoczyki, obok biegnie Bisz i teleportujemy się w miejsce, gdzie rośnie soczysta trawka. A potem zataczam koła wokół krowiego muffinka, by Bisio się nim nie uraczył - wewnętrznie i zewnętrznie. Ach, te swojskie klimaty. Pomarzyć zawsze można ;-)

Ta pomarzyć zawsze można :mrgreen: :mrgreen: No wszystko jestem sobie w stanie wyobrazić :Ciebie,Bisza i Józefinę na tym różowym łańcuchu.........
Ale teraz wyobraź sobie Ty: idziecie,a ona i Biszu walnęli po kupalu-i tu nasuwa się pytanie-jak wielkie worki musisz mieć ze sobą aby sprzątnąć tą masę g..wna ,no chyba że znając upodobania Biszowatego on pomoże Ci w sprzątaniu w wiadomy sposób :mrgreen: -a krowie placki będą wystawały mu z pychola
Następny temat jest taki: jak oboje wytytłają się w błocie,a krówki to bardzo lubią ,bo w ten sposób czyszczą sobie sierść i się chłodzą i pozbywają pasożytów-kogo wykąpiesz w pierwszej kolejności i jakiej wielkości wannę będziesz musiała zakupić :mrgreen:
A teraz nadchodzi wieczór i Biszu i Józefina pakują Ci się do wyra,i na tym kończy się już chyba moja wyobraźnia i zamienia się z realu w kreskówkę,no i bardzo chciałabym zobaczyć minę Twojego TŻ
KasiaT

psy: Nefra-Kropelka i Obelix-Leszczyna

Postprzez Neda » 2011-06-02, 13:52

Dobre <hahaha> Kasiu... odpłynęłam wyobraźnią w Twoją opowieść :lol: I bardzo bym to chciała zobaczyć <haha>

Aczkolwiek dzisiaj moja sucz wytarzała się w gnoju ( :sciana: ) przywiezionym w celu zasilania drzewek owocowych. Także mam psa i krowę w jednym. Widzę psa, czuję krowę :-D Także może i Józefina pozostaje tylko w sferze marzeń, ale Biszowaty jak sie postara to pewnie może robić za jedno i drugie :-D Może i nawet w gustownym, różowym łańcuszku byłoby mu do twarzy (... do pyska? <mysli> ) :radocha:
Neda

psy: Neda

Postprzez Wydra » 2011-06-02, 22:38

Dziewczyny! nie pamiętam kiedy tak serdecznie się uśmiałam jak dzisiaj <tak> : :lol: :lol: :lol:
boli mnie przepona <hahaha> <hahaha> <hahaha>
Jest to najbardziej rozbawiona i rozhulana galeria i proszę niech taką zostanie <prosi> <buzki>
Pan Bisz wydoroślał , zmężniał i spoważniał i to jest główny powód jego zachowań a nie jakieś tam tabletki czosnkowe Fuj :zalamka:
Wydra

Postprzez Barbel » 2011-06-02, 23:10

Paula, a jak on się będzie z pannami całował, co ????!!!!
Ja rozumiem siermiężność i wiesz, Henryk VIII i te niemyte dziewki służebne, ale żeby Bisz tak samo...... <szok>
Barbel
Moderator

Postprzez marzena » 2011-06-03, 00:12

Ło mamoo ale się uśmiałam w tej galerii :mrgreen: Niby jak zawsze się uśmiałam ale z całkiem nowych powodów :mrgreen:
Bisio straszny psistojniak się zrobił, pewnie i brak kajdańca na pycholu spowodował uwypuklenie jego urody :okok:
marzena

Postprzez kerovynn » 2011-06-03, 10:07

KasiaT napisał(a):A teraz nadchodzi wieczór i Biszu i Józefina pakują Ci się do wyra,i na tym kończy się już chyba moja wyobraźnia i zamienia się z realu w kreskówkę,no i bardzo chciałabym zobaczyć minę Twojego TŻ

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PaniBisiowa, błagam kup Józefinę szybko - ja to muszę zobaczyć :radocha2: :radocha2: :radocha2: :radocha2: :radocha2: :radocha2: :radocha2: :radocha2: <juhu> <juhu> <juhu> <juhu> <juhu> <juhu>
kerovynn

Postprzez PaniBisiowa » 2011-06-03, 20:50

Buahahahaahahaha <hahaha> TŻ wyprawiłby nas pod gruszę :mrgreen: Bisio-włos w łóżku i zaczyna marudzić o tak: Ekhe ekhe ekhe coś tam coś tam :mrgreen: Nie rozumiem tego. Bisio-włosy są miękkie, bywają higieniczne i ładnie wonieją. Są kwintesencją psiowatości. Są istotą bernowatości. Żyją własnym życiem i nic na to nie można poradzić.

Na Józefinę jeszcze nie pora <bezrady2> Musiałabym ją na balkonie trzymać. Ale mogłaby się nie zmieścić, bo to duże dziewczę jest.

Nie będzie całował się z pannami bo będę zazdrosna <hahaha> <hahaha> ;-)
PaniBisiowa

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Galeria psiaków