Moderator: Apcik
Neda napisał(a):Czuję niedosyt i z pewnością nie tylko ja![]()
Barbel napisał(a):Józefinę mu lepiej kup..
KasiaT napisał(a):Wybacz,ale jakoś nie wyobrażam sobie Ciebie na spacerze z Józefiną i Biszem po obu bokach,bo coś mi się wydaje,że nie potrafiłabyś takiej słodkiej krówki trzymać gdzie indziej jak tylko w domku
Nooo jakby i Józefina w namordniku pomykała, to ja tego też nie widzę, a raczej widzę i umieram buachachachaKasiaT napisał(a): Wybacz,ale jakoś nie wyobrażam sobie Ciebie na spacerze z Józefiną i Biszem po obu bokach![]()
Neda napisał(a):Owieczki faktycznie superNajfajniejsze te wielkie kule z małą główką
Barbel napisał(a):Paula, Bisz jest przeprzystojny!!!! Na jaką wystawe z nim, a nie w lesie chowac!
A co do owiec - on jest PASTERSKI , a nie owczarek, Józefinę mu lepiej kup..
Majszczur napisał(a):Nooo jakby i Józefina w namordniku pomykała, to ja tego też nie widzę, a raczej widzę i umieram buachachachaKasiaT napisał(a): Wybacz,ale jakoś nie wyobrażam sobie Ciebie na spacerze z Józefiną i Biszem po obu bokach![]()
![]()
![]()
PaniBisiowa napisał(a): Śmiejcie się, ale wyobrażałam sobie, jak idziemy we trójkę przez łączkę pełną rumianku. Józefina na jakimś ładnym różowym łańcuchu, grzywka zapleciona w warkoczyki, obok biegnie Bisz i teleportujemy się w miejsce, gdzie rośnie soczysta trawka. A potem zataczam koła wokół krowiego muffinka, by Bisio się nim nie uraczył - wewnętrznie i zewnętrznie. Ach, te swojskie klimaty. Pomarzyć zawsze można![]()
KasiaT napisał(a):A teraz nadchodzi wieczór i Biszu i Józefina pakują Ci się do wyra,i na tym kończy się już chyba moja wyobraźnia i zamienia się z realu w kreskówkę,no i bardzo chciałabym zobaczyć minę Twojego TŻ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości