GRANDA i... jej banda ;)

Galeria z ogólnym dostępem. Można się tu pochwalić swoją pociechą!

Moderator: Apcik

Re: GRANDA i... jej banda ;)

Postprzez Justynka » 2011-07-01, 19:54

Jak pech to pech.. :sciana: mimo wszystko potrafisz się z tego wszystkiego śmiać ;-) w takich chwilach poczucie humoru jest najcenniejsze ;-) Grandzia na pewno szybciutko wyleczy nogę Panci <tak>
Justynka

Ostrzeżeń: 0
psy: Pako

Postprzez kerovynn » 2011-07-02, 07:56

Chętnie bym Ci powspółczuła ale mi łzy kapią ze śmiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....

A może niech Was małż odwiezie na obóz, Majka będzie się szkolić z Grandzią a Ty poobserwujesz i w miarę możliwości będziesz tez brać udział?
"Co Cie nie zabije...." Ty chyba jesteś już tak wzmocniona, że z palcem w ... dasz sobie radę :-D :-D :-D :-D
Trzymamy kciuki za realizację planów mimo wszystko :okok: :okok: :okok: :okok:
kerovynn

psy: DSPP Ester Czandoria Ogar Pl Nokturn Olfactus

Postprzez Majszczur » 2011-07-02, 13:58

Justynka napisał(a):Jak pech to pech.. :sciana: mimo wszystko potrafisz się z tego wszystkiego śmiać ;-)
A co mi innego pozostało jak nie śmiechawa :mrgreen: Taki pechowiec jak ja zdarza się jeden na miliony ;-) Jeszcze mi się w życiu nie zdarzyło przebrnąć z punktu A do punktu B bez zahaczania o punkty P, E, C i H <tak>
Sto osób może nacisnąć klamkę, a ja będę tą stopierwszą, której owa klamka zostanie w dłoni :lol:
Czuję się jak wybraniec bogów, pomazaniec czy inny biały kruk <dokuczacz> <figielek> <dokuczacz> <figielek>

kerovynn napisał(a):Chętnie bym Ci powspółczuła ale mi łzy kapią ze śmiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....
wrrrrr poznaj mój nastrój z najgłębszej głębi ducha Obrazek ... więc nonono :nonono: ... :mrgreen:

kerovynn napisał(a): A może niech Was małż odwiezie na obóz, Majka będzie się szkolić z Grandzią a Ty poobserwujesz...
Majszczur napisał(a): Maja jest na obozie konnym
więc doopa zbita, poza tym nie mam nikogo nagranego do karmienia kociastych i ciury <bezrady2>

Obrazek

Od wczoraj mam burzę mózgu. Może coś jeszcze do jutra wymyślę <mysli> <mysli> <mysli>

kerovynn napisał(a): Ty chyba jesteś już tak wzmocniona, że z palcem w ... dasz sobie radę :-D
hehe ja już nigdzie palca wtykać nie będę, bo wielce prawdopodobne, że bym go sobie... zwichnęła :-> alboco ]:-> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>

No cóż, pani znów kaleka, nie pozostało mi nic innego jak uciąć komarka na balkonie
Obrazek

Lub towarzyszyć Pani Mysi vel Draculi alias Piranii
Obrazek
Majszczur

psy: BPP: BERTA (*)... GRANDA (Princess Lovely Lady)

Postprzez daria » 2011-07-02, 17:03

ewazoltowska napisał(a):Powiem Ci tylko tyla ,że ja niestety nie jestem "wgryziona" w grono wystawców ale na wystawie w Borównie hulała po ringu pani w chyba gipsowym opatruku na nodze
http://szwajcary.com/obrazky/4427_1309515569.jpg
To Ty nie dasz rady ?

Ma tej fotce pani z gipsem to nasza forumowa Ela(vkarel)konik zmiażdżył stópkę i to przeokrutnie,Ela dała radę a Ty Majszczurowa nie dasz.............. :mrgreen:
Ostatnio edytowano 2011-07-02, 22:27 przez daria, łącznie edytowano 1 raz
daria

psy: Cometa Balticanis (Birma)

Postprzez ewazoltowska » 2011-07-02, 17:49

mam nadzeje ,że Vkarel się na mnie nie obrazi za to ,że użyłam Jej wizerunku i przykładu samozaparcia .Jeżeli tak to publicznie przepraszam.
ewazoltowska

psy: Bey w typie BPP

Postprzez daria » 2011-07-02, 17:56

ewazoltowska napisał(a):mam nadzeje ,że Vkarel się na mnie nie obrazi za to ,że użyłam Jej wizerunku i przykładu samozaparcia .Jeżeli tak to publicznie przepraszam.

Myślę że się nie obrazi ;) :mrgreen:
daria

psy: Cometa Balticanis (Birma)

Postprzez ewazoltowska » 2011-07-02, 21:03

dla zmylenia w innym wątku :nonono: -a jednak transport na szkolenie załatwiony <dokuczacz>
ewazoltowska

psy: Bey w typie BPP

Postprzez Majszczur » 2011-07-02, 21:05

ewa, o co kaman :shock: czy jest coś o czym nie wiem, a powinnam :?:

edit: ale ze mnie ciemniaczek <głupek> chyba prochy przeciwbólowe przytępiają lotność umysłu ;-)
chodziło Ci o ten link :arrow: http://kwejk.pl/obrazek/211306/wy%C5%9Bcigi.html :mrgreen: prawda?
z nudów szperałam dzisiaj w necie i wyszperałam kilka poprawiających nastrój filmików ;-)
Majszczur

Postprzez Anna Rozalska » 2011-07-04, 20:44

Oj Madzia ręce z piersiami opadają. Mnie też często prześładuje pech ale Ciebie k... to już naprawdę nie oszczędza.
Gdzieś tę nogę wsadziła?, zerwana torebka stawowa to chyba cholernie boli. Wy się z Grandą idealnie zgrałyście, jak nie jedna to druga ma jakieś przygody. Kuruj się dziewczyno ,Ttrzymamy kciuki za szybkie ozdrowienie.
Anna Rozalska

psy: Lamia Aninbernus TM Inzaghi
Hodowla: Kamień Milowy

Postprzez Agama » 2011-07-04, 21:31

Oj kobito ale Ci się urlopu zachciało 8-) wracaj do dwunożnych :mrgreen:
Agama

psy: Philadelphia, Alhambra, Fiona, Kayah i Nemezis
Hodowla: Z CICHEJ GÓRKI

Postprzez Majszczur » 2011-07-04, 22:51

Dzisiaj specjalnie dla miłośników gatunku 8-)
Bez komentarza - każden widzi co ten duet wyprawia :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Powiem tylko, że Grandzior powoli przechyla głowę ruchem wahadłowym, jakby podstawiając się Myśce, żeby jej było wygodniej spacerować z jednej strony pysia na drugą...

Misiunia, chcesz?
Obrazek

Ty sierściuchu skubany, co ty masz czego nie dostałam ja :->
Obrazek

a bułeczkę pyszną mam, mniam mniam :P
Obrazek

nie bądź wiśnia, daaaaj okruszka <prosi>
Obrazek

spadaj Granda, moja buła :-x
Obrazek

mogę ci co najwyżej dać buziaka <pies>
Obrazek

ja mam czassss... poczekam...może coś mi spadnie...
Obrazek
Majszczur

Postprzez Kamil » 2011-07-04, 23:00

Komiks niezły <rotfl>
Duet zgrany <okok>
A w tle widzę piękne akwaria :love:
Kamil

psy: Jantar i Atos

Postprzez kerovynn » 2011-07-05, 11:19

Mysia na paszczy Grandziołka nadal wygląda mi tak nieprawdopodobnie, że wciąż doszukuję się jakichś oznak fotomontażu ;>
Próbowałam sobie wyobrazić Esię w takim układzie ale wyobraźnia kazała mi unieść wysoko palec, zgiąć go pod kątem 90 st i puknąć się w czoło <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha>
kerovynn

psy: DSPP Ester Czandoria Ogar Pl Nokturn Olfactus

Postprzez KasiaT » 2011-07-05, 11:38

Jeżu jaka Granda jest delikatna w stosunku do mysi :okok: ,jak się na to patrzy to aż wydaje się niewiarygodne <tak> (moje to z miłości zrobiłyby z mysi miazgę)
Super międzygatunkowa miłość <buzki>
KasiaT

psy: Nefra-Kropelka i Obelix-Leszczyna

Postprzez PaniBisiowa » 2011-07-05, 20:24

KasiaT napisał(a): (moje to z miłości zrobiłyby z mysi miazgę)

Miałam to samo napisać o Kocmołuchu :mrgreen: Można chyba uznać, że Mysia ma berneńską "zabawkę" 8-)

Piękna twórczość na ścianach 8-) Brawo :-D
PaniBisiowa

psy: Biszkopt (ORLANDO Stoplandia)

Postprzez Elmo » 2011-07-05, 22:06

To właśnie miałam napisac :]
Rozumiem, że Synek (chybbba... :mrgreen: ) poszukuje u siebie talentu artystycznego i rozwija go na ścianach... <hahaha> <hahaha> <hahaha>
Śliczny duecik, a komiks suppper :okok: :okok:
Elmo

psy: Etap i... :]
Hodowla: Majowy Skarbiec

Postprzez Dagata » 2011-07-05, 23:25

<haha> Piękne fotki, Granda po prostu załatwiła sobie darmowego masażystę <rotfl>
Pańci życzymy zdrówka <papa>
Dagata

psy: Nemo, Noemi [*]

Postprzez Neda » 2011-07-06, 15:23

Ubóstwiam fotki z mysiorem :love: Aż nie mogę uwierzyć, że tak się kochają. A które ze zwierzątek było pierwsze? Dorastały razem? Czy mysia była potem?
Neda

psy: Neda

Postprzez umala » 2011-07-06, 20:13

Przepraszam za zaśmiecanie ale widok Mysi i Grandzi bardzo mnie rozczulił bo też miałam szczęście bycia posiadaczką mysi o imieniu Zosia. Zebrało mi się na wspomnienia. Cudne to były czasy <buja_w_oblokach>
obrazek
Obrazek został zmniejszony.
Być może też by się z Zenusiem polubili.
umala

psy: Zenit JR

Postprzez Majszczur » 2011-07-07, 00:16

@ umala, no coś Ty! Wcale nie zaśmiecasz. Bardzo mi miło, że wywołaliśmy miłe wspomnienia. Jaka Zosieńka cudna <buzki> (też miała ciemne oczka?) Kto to wie, może by się z Zenkiem polubili, a może nie. Mnie Granda cały czas zadziwia, ale i Myśka też. Bo inne szczury się tak do pieszczotek z Grandą nie garną, choć ona otwarta jest na wszelkie znajomości międzygatunkowe. Ostatnio wparowała do ogródka piwnego, na naszej trasie spacerowej wzdłuż wału Natolinskiego niedawno pani otworzyła "barek przy kanałku" którego atrakcją są m.inn. koza, króliczki i kury. Często tam zachodzimy, ale niedawno Granda sama sobie tam zboczyła i nie dość, że uraczyła się piwem z mężem właścicielki to próbowała wyciągnąć króliczki z klatki... jak po nią przyszłam, powiedziano mi, że "rozrabiała trochę po pijaku" ;-)

Wyraz pysia Zosi jota w jotę jak naszej Myśki
Obrazek

Neda napisał(a):A które ze zwierzątek było pierwsze? Dorastały razem? Czy mysia była potem?
Najpierw była Granda. Szczurcia pojawiła się później - dwa miesiące po pierwszej grandziowej cieczce - i narobiła sporo zamieszania, bo zastymulowała u Grandy dość intensywną ciążę urojoną. Gdzieś wcześniej pisałam o tym dokładnie.

PaniBisiowa napisał(a): Piękna twórczość na ścianach 8-) Brawo :-D
a dziękuję, hoduję sobie prywatnego Picassiaka. Dbam i pielęgnuję talent. Może kiedyś spłyną na mnie sowite profity z tych dzieł powstałych w akcie desperacji po falstarcie z zupą szczawiową. Młody gniewny musiał dać upust skrajnym emocjom. Zaś na oparciach kanapy, ukryte pod poduchami mamy precyzyjne studium kółeczka w kilkudziesięciu odsłonach. Flamastrem acetonowym, oraz długopisem barwy czarnej :-> Ćwiczył kółeczka mozolnie i wytrwale. Jak nikt nie widział :mrgreen: To Kacperek. Bo Maja malowała tylko na jednej wyznaczonej do tego celu ścianie
Majszczur

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Galeria psiaków