Moderator: Apcik
A co mi innego pozostało jak nie śmiechawaJustynka napisał(a):Jak pech to pech..mimo wszystko potrafisz się z tego wszystkiego śmiać
![]()
wrrrrr poznaj mój nastrój z najgłębszej głębi duchakerovynn napisał(a):Chętnie bym Ci powspółczuła ale mi łzy kapią ze śmiechu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....
kerovynn napisał(a): A może niech Was małż odwiezie na obóz, Majka będzie się szkolić z Grandzią a Ty poobserwujesz...
więc doopa zbita, poza tym nie mam nikogo nagranego do karmienia kociastych i ciuryMajszczur napisał(a): Maja jest na obozie konnym
hehe ja już nigdzie palca wtykać nie będę, bo wielce prawdopodobne, że bym go sobie... zwichnęłakerovynn napisał(a): Ty chyba jesteś już tak wzmocniona, że z palcem w ... dasz sobie radę![]()
ewazoltowska napisał(a):Powiem Ci tylko tyla ,że ja niestety nie jestem "wgryziona" w grono wystawców ale na wystawie w Borównie hulała po ringu pani w chyba gipsowym opatruku na nodze
http://szwajcary.com/obrazky/4427_1309515569.jpg
To Ty nie dasz rady ?
ewazoltowska napisał(a):mam nadzeje ,że Vkarel się na mnie nie obrazi za to ,że użyłam Jej wizerunku i przykładu samozaparcia .Jeżeli tak to publicznie przepraszam.
KasiaT napisał(a): (moje to z miłości zrobiłyby z mysi miazgę)
Najpierw była Granda. Szczurcia pojawiła się później - dwa miesiące po pierwszej grandziowej cieczce - i narobiła sporo zamieszania, bo zastymulowała u Grandy dość intensywną ciążę urojoną. Gdzieś wcześniej pisałam o tym dokładnie.Neda napisał(a):A które ze zwierzątek było pierwsze? Dorastały razem? Czy mysia była potem?
a dziękuję, hoduję sobie prywatnego Picassiaka. Dbam i pielęgnuję talent. Może kiedyś spłyną na mnie sowite profity z tych dzieł powstałych w akcie desperacji po falstarcie z zupą szczawiową. Młody gniewny musiał dać upust skrajnym emocjom. Zaś na oparciach kanapy, ukryte pod poduchami mamy precyzyjne studium kółeczka w kilkudziesięciu odsłonach. Flamastrem acetonowym, oraz długopisem barwy czarnejPaniBisiowa napisał(a): Piękna twórczość na ścianachBrawo
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości