woooow jak pięknie ,wiosennie, kolorowo u Spartków przyjemnie sie spogląda na takie słodkie widoczki Goliat pozdrawia siostrzyczkę i pyta dlaczego Gabi nie wykopałaś bratków ze skrzynek albo nie zjadłaś choc jednego
dzis dostałam zdiecia Fuxi to córcia Misieńki i Bodzia nie wiem czy pamiętacie Aniula Sawciowa wtedy u nas była przy porodzie Misienki-tak że to jej chrześniaczka i portrecik to kolejna zdrowa/dzieki Bogu / i jak mi powiedział własciciel najkochansza i szalona bodziomisia
Cóż za piękna z niej kobietka.. I trzymam kciuki za ciężaróweczki, jak się już zastanowią czy rodzić, i się zdecydują, że już pora, to niech pani odrazu do nas pisze..
U spartków wiosennie Kropcia czy ładnie stoję zamyślony Bosstonek przy grobku Saruni. Zunia Bodzio i Gabrysia Gabrysia w roli niani tato wolał sie przed maluszkiem schować pod stół. i jeszcze kochany prezunio i jeszcze tulipany-to już koncówka ich świetnosci -płatki opadają Miłośc która nie przemninie i przetrwa najwiekszy ból...............dla tych co pozostali.................