Kasia, nie chcialo mi sie wierzyc, ale taki 7-miesieczny cavis, to faktycznie wyglada calkiem doroslo. Jeszcze brakuje tu i tam futra, ale jesli chodzi o wielkosc czy wage, to koniec wiekszych zmian. A chlopak to on jest nie tylko z wygladu
Lamacz serc chyba tez z niego bedzie - na razie interesuja sie nim rozne panie hodowczynie, ale miejmy nadzieje, ze pojawia sie tez panny caviski
Asia, nie masz przechlapane - w koncu milosnicy maluchow tez kochaja swoje czolgi bernenskie

Kiedys pewna hodowczyni maluchow, ktora wczesniej hodowala duze psy, powiedziala, ze maluchy sa slodkie, zywiolowe, pojetne i w ogole super, ale jednak duze psy maja w sobie cos z czlowieka.
A przyjechac mozesz swoja droga - u nas na pewno nikt sie nie obrazi
Lidia, one nie maja innego wyjscia - jak widza pancie z aparatem, to wiedza, ze im ladniej beda pozowac, tym szybciej sie sesja skonczy

No i oczywiscie nie nalezy zapominac o jadalnych srodkach motywacji - dzialaja cuda
Na koniec jeszcze dwie fotki pt. "Cwiczymy pozycje wystawowa". Asji to niepotrzebne, ale obrazilaby sie na mnie, gdyby ja w czymkolwiek pominela