Moderator: Apcik
Dziękujemy za życzonka , tak to prawda Katty jest mocno zbudowaną suczką .Romked napisał(a):My również przyłączamy sie do życzeń. Okazałej postury jak na roczniaka jest ta solenizantka.
Cieszę się , bo mi też się podobają takie masywniejszej budowy bernusiekasia.r napisał(a):Super sunia, śliczna!!!! mi osobiście właśnie takie większe bernusie się podobają.
Romked napisał(a):Idzie lato, a więc i futerko trzeba przewietrzyć. Miłego czesanka.
Dagata napisał(a):;) my też uwielbiamy się czesaćw końcu to jedna z wielu wspólnych chwil , kiedy pańcia i pisio mogą być razem!! ...ale czasem po 40 minutach ręce zaczynają odmawiać posłuszeństwa
katty napisał(a):Dagata napisał(a):;) my też uwielbiamy się czesaćw końcu to jedna z wielu wspólnych chwil , kiedy pańcia i pisio mogą być razem!! ...ale czasem po 40 minutach ręce zaczynają odmawiać posłuszeństwa
tak dokładnie, dzisiaj popołudniu czesałam ją przez pół godziny i efekt był taki ,że całe pudło sierści uzyskałam,ale jak już wylini się na dobre to wreszczie będzie elegancka
![]()
agatka_zagatka napisał(a):A czy Katty lubi być czesana? Bo Lider to łaskawie pozwala się poczesać jak już zasypia albo jak całkiem śpi, inaczej nie da rady
dokładnie to co ja wyczesałam z Katty przez kilkanaście dni to byłby kożuch dla kilku czworonogów ,włosy na ogonie naszczęscie są długie bo już wczesniej go wyliniła. Ogólnie sierść Katty wraca do normy i przestaje zrzucać sierśćkasia.r napisał(a):katty napisał(a):Dagata napisał(a):;) my też uwielbiamy się czesaćw końcu to jedna z wielu wspólnych chwil , kiedy pańcia i pisio mogą być razem!! ...ale czasem po 40 minutach ręce zaczynają odmawiać posłuszeństwa
tak dokładnie, dzisiaj popołudniu czesałam ją przez pół godziny i efekt był taki ,że całe pudło sierści uzyskałam,ale jak już wylini się na dobre to wreszczie będzie elegancka
![]()
Ja się śmieję, że z tego co wyczesuję to dla kilku psów by wystarczyło, ogon wygląda jak zdarta szczotka, okropny
. Cóż takie są uroki lata
Kamil napisał(a):Jantar też się bardzo męczy w upały, ale sierść mu latem nie wychodzi, linieje porządnie raz w roku, od stycznia do kwietnia, a potem odrasta![]()
Pozdrowienia dla pięknej Katty! Udanego wypoczynku w wakacje
katty napisał(a):Niestety pogoda się popsuła
KasiaT napisał(a):Super zdjęcia![]()
A Katty żrąca gruszki-rewelacyjne ujęcie,robi się z niej piękna berneńska dama
ruudzielec napisał(a):Ale fajne wczasy pod grusząŚliczne zdjęcie
![]()
Jak tam Katty obrasta w sierść z powrotem? Viper linieje od 3 tygodni i już rozebrał się do zera praktycznie, teraz czekamy na nową błyszczącą sierść
agatka_zagatka napisał(a):A ja kiedyś myślałam, że psy to owoców nie jedzą![]()
Gruszek co prawda nie mamy, ale truskawki oczywiście prosto z krzaka podjadane przez Lidera były
A Katty jak zwykle piękna
Dziękujeasiaqu napisał(a):śliczna dziewczyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości