No heloooo :) U nas powolutku i spokojnie, chłopaki aktywnie leniuchują w ogrodzie Moi Drodzy, Rico nam dorasta Jakiś taki poważniejszy się czasem robi ( z akcentem na "czasem"), często gęsto leży przed domem i obserwuje co się dzieje. O ile Mocuś całe dnie śpi w domku i nie wykazuje chęci wyjścia na słoneczko tudzież kontemplowanie przyrody w cieniu o tyle Rico stróżuje
Fajnie sie żyje w " pakiecie", poza tym moze może własnie u was w domu Mozart odnalazł swoje "siódme niebo" i woli pozostawać w jego czterech scianach , zwłaszcza ,że z wiekiem coraz bardziej docenia się komfort dużo zdowia dla obu panów
Tak tak stróże pierwsza klasa Ale żeby nie było, czasem mają baczenie i poczucie obowiązku czyli że Rico kładzie się pod drzwiami i nikt nie wejdzie.. Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.
Ach i oczywiście chłopaki dziękują za komplementy
magat-Mocuś wreszcie ma spokój i tyle pieszczot ile zapragnie więc chyba Mu z nami dobrze a co do zdrowia to dziękujemy bardzo,przyda się bo Mocunio coś kuleć zaczął na jedną łapkę Jutro jedziemy do weta.
Poker-zapraszamy częściej
Spoiler:
marieanne dziękujemy w cudowny sposób na zdjęciach zawsze wygląda pięknie i błyszcząco, bo w rzeczywistości nasze kochane 8 łapek piękne ślady zostawia..że nie wspomnę o śladach pozostawionych po ugaszeniu pragnienia i najmniejszym kłaczku futra..
Fajne te wasze psiaki. Rico tak urósł, że miałam problem który jest który. Dopiero ogladając trzeci raz rozpoznałam chłapaków. Ja myslę, że to polegiwanie przed drzwiamy ma zupełnie inny cel. Psiaki pilnują, żeby pańciostwo z domu się nie wymknęło. Bo kto będzie miział, drapał za uszkami, pieścił ciepłe brzusie. Mozart wygląda na bardzi szczęśliwego, bez dwóch zdań ma u was wspaniale. Życzymy zdrówka dla niego.
Ostatnio byłam chora więc sesja w ogrodzie została odwołana, ale za to w domku.. pstryk pstryk Panowie w ramach solidarności z pańcią całe dnie przesypiali i byli anielsko/szwajcarsko grzeczni W związku z tym dzisiejsza odsłona będzie śpiąco-leżąca
są momenty kiedy Rico i Mocuś leżą i śpią identycznie Obrazek został zmniejszony.
a czasami jest tak Rico Obrazek został zmniejszony.
no nie po oczach.. Obrazek został zmniejszony.
Mocuś
A niedawno taki mieliśmy poranek Obrazek został zmniejszony.
Czyli tzw. spanie synchroniczne Bardzo sympatycznie wygląda, też bym tak poleżała - zwłaszcza mając przed soba tak piękne widoki, jak na ostatnim zdjęciu. Pozdrawiam