Zdjęcie przed domem całej Gromadki obłędne , cudne, fantastyczne...... Zdradzisz Gosiu tajemnicę jak to się robi, żeby tyle piesków w jednym momencie przybrało tę samą pozycję do zdjęcia?????
wszystkie sa po PT z wyjatkiem demonka to ulatwia,aczkolwiek latwo nie jest komenda siad i zostan i jak zrobie zdjecie musze jak najszybciej kazdemu dac smaczka to bylo ktores tam ujecie ......... pocztki byly takie dla niektorych siad to lezc tu demonek lekko przesadzil troche lepiej ale to nie to tu wyszlo super -bo wlasnie kuba wracal ze szkoly i otwieral furtke ! bylo zostan i wszystkie w momencie patrzyly w jedna strone ,zaraz jak dalam smaczki pobiegly go przywitac
Małgosiaaaaaaaaa szczena mi opadła jak zobaczyłam jaki DEMONEK Dużzzzyyyyyyy boski ma ten nochalek, a stadko masz cudne az zazdrościć takiego wychówku ...... zdjęcia piękne i wogóle wszyyyytsko masz piękne
Jesli ktos mysli ze bernenczyki to tylko ciamajdy to sie myli !!!!! Nawet te najwieksze to prawdziwi stroże!!!! benek dzis nie pozwolil mojemu mezowi wyprowadzic sanek! widocznie wymyslil sobie ze chce je ukrasc czy co? na poczatku byly smiechy i hihy ,ale potem musialam niezle ryknac by dal spokuj! Fakt ze go chwalilam za to co robil(a co!) By mogl zaprzac huskie musialam go zamknac w domu -no szok! czasem mial pomocnikow ale inni szybko sie nudzili
Ostatnio edytowano 2008-11-22, 16:42 przez meggy, łącznie edytowano 1 raz