Moderator: Apcik
zadra napisał(a):No dobra - pokazałaś lipiec i sierpień... A gdzie wrzesień, październik, listopad???
ewa sz napisał(a):O! Właśnie! Gdzie są pozostałe miesiące? Na Florkowe zdjęcia można patrzeć cały czas
ewa sz napisał(a):Wrzesień w towarzystwie Florka musiał być bardzo przyjemny!
ewa sz napisał(a):Aniu, Florek to zawodowy model!!!Papucha mu się ciągle śmieje. No, sama radość i szczęście z niego emanuje - miło popatrzeć
Ja też Was zapraszam! Jak będziecie jechać krajową 10 na Bydgoszcz, to zawsze dojedziecie do mnie
Floruś miałby towarzyszkę zabaw, której akumulatorki również nie wysiadają...
ewa sz napisał(a):No, to jesteśmy umówione! Prawie, ale zawsze coś.
Floruś na pewno jest z Wami szczęśliwy, bo widać to na zdjęciach. Nie wygląda na znudzonego ani zamęczanego ciągłym pozowaniem - przeciwnie!
To teraz oczekujemy na fotki listopadowe
ewa sz napisał(a):Piękna rodzinka! Wszystkie fotki są super, ale mnie podobają się najbardziej te z liśćmi w różnych konfiguracjach. Pierwsze miejsce przyznaję (wiem, że to nie konkurs, ale co tam!), które zatytułowałabym "Florek w liściastej kołderce"
meggy napisał(a):Aniu cudowne zdjecia :) , ale ma chłopak czaderskie zycie , super !!!!!!
beatadanka napisał(a):Floreczek szczęśliwy,rodzinka szczęśliwa -czego chcieć więcej![]()
![]()
piękne kolorowe fotki -pozdrawiamy
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości