Trzeba było nie żałować i kupić więcej kanap - to może i Wy byście się zmieścili! Poza tym oglądanie telewizji jest szkodliwe a mizianie psa pomaga na wiele dolegliwości (musicie być bardzo zdrowi)
to jeszcze na dobranoc moja nadrozsza suczyna z miotu o maly wlos nie zostala z nami :) ŻuŻu do nowego domku jedzie we wtorek echhhhhhhhh po praniu mozgu mojemu mezowi http://www.wrzuta.pl/film/74oyHOGN67/so ... _szczeniat jest zdrowo szurnieta
hahaha... poczekajcie jak wszystkie maluchy was odwiedzą Hectorek też jest taki sprytny i przebiegły. A jak pyskuje... Ciekawi mnie po kim? Babciu, dziadziu odwiedźcie mnie... są nowe zdjątka
Bylo nam bardzo milo goscic u siebie siostre miotna Adelki -Alme wraz z jej panstwem Alma wyrosla na piekna i duza panne naprawde duza alma i niunia alma i benek alma
Mamunia siostra i benek przyjely ja bardzo goscinnie ,coprawda benek myslal ze przyjechala dziewczyna na krycie lecz przy blizszym poznaniu zrezygnowal z amorow i odczepil sie od dziweczyny i znudzony przygladal sie przygotowaniom do wystawy siostry uzywalas moich kosmetykow dziewczyny na wystawie w drodze do domu tak ladnie siadamy po mamusi alma adelka
ADELKA ZDALA TESTY PSYCHICZNE W SOBOTE dalysmy troche ciala przy strzale pozorantem byl MARCIN Z BOROWNA KTOREGO ADELKA "bardzo kocha "
Ostatnio edytowano 2008-12-08, 12:16 przez meggy, łącznie edytowano 1 raz