Moderator: Apcik
Majszczur napisał(a):Barbel chciało by się rzec "żyć nie umierać" ale w kontekście rzeczonego Święta chyba brzmiałoby to conajmniej pretensjonalnie... adoptuj mnie (albo choć przeflancuj na czas Zaduszek)... u nas dynie 3-4,5 zł za kg... a każda nasza dynia ma ponad 5kg...
Majszczur napisał(a):Mówię pasa niech se stoi jak chce...
gdzieś wcześniej właśnie pisałam, że brak możliwości wejścia w posiadanie dwupaka berneńskiego rekompesuje mi pączkujące szczurze stadkojulka213 napisał(a): Eee, a nie lepiej pomyśleć berneńskim dwupaku?
ewazoltowska napisał(a): Szczurki lubią dynię ?
Majszczur napisał(a):Nie pękaj, dałam fotki lajtowe - tylko dwie sztuki ogonów na raz a nie pięć![]()
Możemy się umówić, że w trosce o Twój system nerwowy szczurze foty będę wrzucać tylko po północyzaś samego Grandzieluszka za dnia
strasznie nam będzie miło... mam tylko nadzieję, że uda nam się dotrzeć i nie będzie tak jak z Będzinem, że Granda w blokach startowych a tu moje zdrowie okulałojulka213 napisał(a): będę miała okazję kibicować Wam w Kielcach![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości