O Marta daj to zdjęcie grzebienia koniecznie. Jak jest taki super to będę Zuzę molestować, bo kurka zaczynam mieć kłopot z wyczesaniem moich burków kochanych. Berni szczególnie ostatnio dostał obfitego futra.
tak oto toczyć się od dziś będzie nasze życie ponieważ kotki nie mają więcej niż 3,5 tygodnia postanowiliśmy je odchować razem obydwa zostaną u nas do 7 tygodnia życia a później Sgan-ek powędruje do naszego znajomego. Mary natomiast ma w planie zagościć u nas na dłużej i mam nadzieję, że Księżniczka Ajo nam na to pozwoli bo póki co tylko na nie fuka kociaki były dziś aż dwa razy u lekarzy, obydwaj stwierdzili, że są w całkiem niezłym stanie uzgodniliśmy termin odrobaczenia i szczepień, jedzonko zostało zaakceptowane więc nie pozostaje nam nic innego jak cieszyć się tymi kruszynkami trzymajcie za nas kciuki aby wszystko szło dobrze! bo kociaki są naprawdę cudowne
Ostatnio edytowano 2008-01-09, 00:47 przez inbloom, łącznie edytowano 2 razy
Marta, dzieki!! Jak dobrze, ze sa u Was. Bosman jest wspaniala przybrana kocia mama. Bardzo za nimi tesknimy ... Jak spytalam duzej Mary, co mam Ci przekazac, to ze lzami w oczach powiedziala, zebys jej jedno odeslala.... Bidulka! Ale w sobote zapowiadamy sie na odwiedziny i kocie mizianko
Bardzo się cieszę że do Was trafiły kocie sierotki , będą miały dużo miłości i serdeczności .
Bosmek jako kocia mama jest zachwycający i to szczęście na jego pysiu , a małe rozrabiaki
też wyglądają na zachwycone . Życzymy Wam dużo radości . Jesteście SUPER
kochani, bardzo Wam dziękuję za tyle ciepłych słów maluchy są cuuuudowne! jestem z nich ogromnie dumna! przybierają na wadze w oczach bawią się, szaleją, gryzą, drapią, pięknie załatwiają się do kuwetki i są naprawdę przeurocze najbardziej cieszy mnie Sagan-ek, który miał troszkę chore oczko a dziś już praktycznie nie widać po tym śladu Bosmek korzysta z każdej okazji by je maxymalnie oślinić no i jest okrutnie zazdrosny jak maluchy zaczynają marudzić w domku biegnie od razu sprawdzić co się dzieje a jak wyjmuję je z pudełka to mało mu się ogon nie urwie ajjj, cudownie wracać do domu
chyba coś nam serwerek nie dziamga bo nie widać żadnych, które ja wstawiałam od początku istnienia Bosmkowej galerii ale jak zacznie dziamgać to pewnie się pokażą