Ach, piekna Lunka po czesaniu :) Ojjj, nie lubimy czesanka Lunka bardzo mi przypomina moja, 4- miesieczna, Sziszke.
Wracajac do wody- nasze zabawy wygladaja tak samo :) Tylko moja mala jest chyba jeszcze bardziej zacieta i wieksza agresja reaguje na strumien wody (fakt, ze jest pod wiekszym cisnieniem i ze to ja ja polewam)- diabel w nia wtedy wstepuje. W wannie jest to samo
Ślicznej Lunce bardzo serdeczne życzenia urodzinowe . 6 miesięcy to już bardzo poważny wiek , piękna z niej sunieczka . Na moje oko jest większa i doroślejsza od Homera , on to jeszcze taki większy szczeniaczek , a tu już podlotek.
Pozdrowienia dla człowieków i czochranka i wszelkie inne pieszczoty dla Jubilatki i reszty stada
No tak ślicznie się te całe stadko rozwija. Chociaż Suerte zaczął przypominać rurkę na cieniutkich nóżkach. Zdecydowanie Luna jest niższa, ale całe towarzystwo równie piękne.
Suerte z okazji urodzin chyba gdzieś po cichu zabalował, bo zafundował mi ciekawą noc - na szczęście węgiel był jak zawsze pod ręką i już się uspokoiło. Cóż młodzież musi się wyszumieć, a ...
Luna dziękuje za życzenia. Hi, hi ona nie jest taka duża jak się wam wydaje! Natomiast jest bardzo proporcjonalna. Jak narazie rośnie tak jak Bora rosła bez skoków wzrostu, więc wygląda bardziej przysadziście. No i ślicznie się rusza, miło spojrzeć.
Pani Magdo dobrze, że się pani pojawiła bo ja już szykuję meila błaganiami o zdjęcia moich wnusiów. To panią proszę publicznie
Chłopaki to chyba teraz wszystkie tak podskoczyły w górę i śmiesznie wyglądają. A największa to chyba Lady naszej Eli, ale jej muszę wybaczyć brak zdjęć bo lata za maluchami. Chociaż mam tu takie majowe to wstawię Lady
Dziękuję Halinko za linka i letnie zdjęcia Luny, ależ ona olbrzymia a jaka piękniasta do tego Chyba zacznę już odliczać dni do naszego pierwszego spotkania z naszą "maleńką" kuleczką bo się doczekać nie mogę
Akurat, to nie możliwe, to ma byc Luna a niby kiedy ona tak urosła i zmezniała, widziałam ja w maju. Halinka robi te swoje hokus pokus na komputerze i przrabia zdjęcia na pewno Oszustka jedna
a co do Luny to ona nie jest duża. Już to chyba pisałam nawet Jest natomiast proporcjonalna, ma ładnie wysklepioną klatkę piersiową oraz dość szeroką. No i to, że nie jest wyciągnięta w górę na udanym zdjęciu daje efekt taki, że wygląda prawie jak dorosła. Jednak jak wiadomo- prawie robi wielką różnicę, więc widząć 5 psów na podwórku wiadomo, że jeden to szczeniak
No i sami zobaczcie jak sie tłumaczy....... Poprostu rośnie najlepiej jak tylko bernusie potrafią, a nie wszystkie tak potrafią.
Ciesz się Halinko Lunką puki jeszcze ją masz i pstrykaj dalej takie genialne zdjęcia.
A na poważnie to faktycznie cieszymy się każdą chwilą spęedzaną z Lunką. Zwłaszcza, że ona jest taka wpatrzona, że......ach nie będę mówiła. Co jakiś czas Sylwi mówię a to że ucha nie ma , a to, żepokraka ale ona nie chce zrezygnować..... Wygląda na to, że chyba jednak ją weźmie.
Oj z perspektywy czasu stwierdzam, że rozstanie z Luną będzie straszne.