narazie pozostaje mi jedynie patrzeć na takie zdjęcia i wzdychać, załapałam na urlopie kontuzję kolan i wlecze się za mną już ponad miesiąc

Moderator: Apcik
Justynka napisał(a):Ale superanckoszczena mi opadła.. z tymi łańcuchami i drabinkami - dzielne psiaki
tylko tej pogody Wam nie zazdroszczę, choć pewnie Wasze futra w takich warunkach pogodowych czuły się fantastycznie
![]()
narazie pozostaje mi jedynie patrzeć na takie zdjęcia i wzdychać, załapałam na urlopie kontuzję kolan i wlecze się za mną już ponad miesiąc
agas napisał(a):Aniu, ja miałam wielki dylemat czy Bryzę zabrać na Hel, ale po tym co zobaczyłam w Twojej super fotorelacji wygląda na to, że gdzie diabeł nie może tam berneński wlezie z pewnością. No... szacun wielki za odwagę
agas napisał(a):Bo akurat cieczkowała i obawiałam się stada samców wyjących pod przyczepą. Ostatecznie Bryza pojechała i było super- w zasadzie tylko czasami wyłaziła z wody. ..teraz po Twojej relacji chyba muszę ją zabrać w góry. A co! Niech dziewczynka zwiedza kraj!
Elmo napisał(a):I psiaki, i wyprawa na medal![]()
Tylko jak Ty rozróżniasz, które to Bohun,a które Zuza...Na pierwszy rzut oka są do siebie bardzo podobni
annasm napisał(a):Wodne szaleństwa!
Najlepszy jest jednak ten wspólny patyczek
baksak napisał(a):No woda bardzo fajna i pływanie ładne, ale chciałbym zapytać dlaczego, w sposób tak absolutnie nieodpowiedzialny, zamieściliście te zdjęcia z gór?![]()
Czy zdajecie sobie sprawę, że widział je Kudłaty? Czy wiecie, że to pozbawiło go resztek rozumu (i tak wątłych)? I że chce mnie zaciągnąć do jakiegoś podejrzanego sklepu, gdzie mam przymierzyć uprząż DO WSPINACZKI?![]()
Ostrzegam was, że jeżeli on mnie wciągnie na jakąś skałę i ja to przeżyję to będziecie musieli poprosić Borsuka, żeby was przedemną ochronił
baksak napisał(a):A ja liczyłem na wsparcie, pociechę i interwencję u Kudłatego![]()
marieanne napisał(a):-w górach/na spacerze: szelki/obroża/smycz -> Zuzki komplecik jest czerwony, Bohuna zółtyDo tego stopnia opieram się na tej metodzie, że jak kiedyś TŻta zostawiłam z psami na chwilę pod sklepem i podmienił im smycze i obroże, to minęła dłuższa chwila, zanim załapałam, że Bohun to nie Bohun
marieanne napisał(a):baksak napisał(a):A ja liczyłem na wsparcie, pociechę i interwencję u Kudłatego![]()
Przykro mi, ale Kudłaty dobrze kombinuje...... może kiedyś z nami się wybierzecie?![]()
baksak napisał(a):marieanne napisał(a):baksak napisał(a):A ja liczyłem na wsparcie, pociechę i interwencję u Kudłatego![]()
Przykro mi, ale Kudłaty dobrze kombinuje...... może kiedyś z nami się wybierzecie?![]()
A będę mógł zostać w bazie, sprawdzać meteo i koordynować przez radio?W końcu musi być kierownik wyprawy, nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości