ha ha ha Kasiu to tak ladnie tylko na zdjeciach wyglada a wiesz ile sie trzeba przy tym narobic Tylko huskie tak fajowo ciagna , z bernisiami mozna sie zdrzemnac -probowalam Bern + sanki to rewelacja dla dzieci tak do 6 lat Natomias kup sobie narty biegowe + Nugat to juz fajnie
zapraszam ,moj chlop ma w ferie wyjechac na tydzien (zabiera ASA i mlodszego syna) to jak Benek sie dogada z Nugatem to dawaj -moze byc niezle.... Kaska ale bedziesz palic w kominku bo ja nienawidze!!!!!
507044319 -te na zdjeciach sa czeskie ,drewniane . cala uprzaz tez do kupienia ,ceny srednio mile ,trzeba sie targowac ,mozna sie powolac moze nas pamieta
Jestem nowym majowym skarbem wolaja na mnie Didi
Mozna powiedziec ,ze po miesiacumoje stosunki z calym stadkiem zostaly uporzadkowane
Razem jadamy posilki,lub ja wyjadam co smaczniejsze kaski z ich misek
Adelka to jeszcze dziecko,glupia ciagle mnie slini i szczeka.Nie stanowi problemu-czesto sie ganiamy
Niunia jest super- delikatna,bacznie tylko obserwuje.Zbyt czesto jednak piesci sie z moja pania.Troche mnie wkurza Ben to misio kochany -takie wielkie dziecko ,bawilby sie i bawil troche mna,troche misiem
No i haszczaki AS jest rewelka -wole chlopaki lecz ruda jedza KOKO -zazdrosna
zameczy chlopa tak bardzo go kocha!
To" szpieg szoguna" wszedzie za mna lazi!
jak usne to przeszkadza -zabkami mnie gladzi z Asem ogladamy sobie telewizje
czasem mnie dopadna wtedy prychne i znikne!
w przyplywie dobroci cos czasem im zrzuce bo po stole chodze a tam smaczki rozne SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2008 zycza wszystkim Majowe Skarby
Małgosiu - cudne, cudne, cudne! Didi jest przepiekna ( mój Wojtek po cichu mysli o maincoonie), ale to już NAPRAWDĘ nie w tym mieszkaniu! Zdjęcie Twojego męża pod psami po prostu powala Pozdrawiamy serdecznie!
MCO" na kolanka" to kotek o fantastycznym charakterze -polecam,chodzi za mna jak pies i przybiega na wolanie i nie boi sie psow ! niewiem czy tak ma ten "egzemplarz" czy ta rasa ale mamy ochote jeszcze na kocurka nawet wstepnie juz go znalazlam