moje wszystkie są na "chwile"
czesze i czesze i efektów nie widzę

sorry za OT
pozdrawiamy

Moderator: Apcik
Justynka napisał(a):marieanne, zdradź proszę gdzie można kupić taki grzebień
moje wszystkie są na "chwile"
czesze i czesze i efektów nie widzęPako jeszcze nigdy się nie "rozebrał do goła" nawet jak linieje to jest puchatą kulką (a włosy są wszędzie ostatnio wyciągałam włos ze swojego oka
)
sorry za OT
pozdrawiamy
wielkością, ale obie mają igły dłuuugie (takie jak ta Twoja) .marieanne napisał(a):Ale pudlówki masz różniące się wielkością, czy długością igieł?
PaniBisiowa napisał(a):Raz byłam zmuszona się nią uczesać. Niemiłosiernie drapie.
Majszczur napisał(a):(...) Pani mówiła to tak niebywale sugestywnie i autorytatywnie, że niemal wzięłam od niej wizytówkę. Pani ma salon piękności dla psów, kotów i... morskich świnek (...)
Majszczur napisał(a):Miło mi panią gościć Pani Alu![]()
A nawiązując do dywagacji pielęgnacyjno-fryzjerskich...
Dzisiaj jedna kobitka na spacerze wyprowadziła mnie z błędu. Z błędu w którym tkwiłam od ponad 2 lat. Co ja mówię, od dwóch... od dziesięciu conajmniej. Jak to dobrze, że mi powiedziała o tym o czym mi powiedziała, bo jeszcze gotowa byłam umrzeć w nieświadomości. A mianowicie mam... setera gordona![]()
![]()
![]()
tylko chyba nie do końca rasowego bo taki z białym
. A przecież powinien być czarno-brązowy. Pani ma "zawodowo" do czynienia z tą rasą. Pani się zna to wie. Pani mówiła to tak niebywale sugestywnie i autorytatywnie, że niemal wzięłam od niej wizytówkę. Pani ma salon piękności dla psów, kotów i... morskich świnek
![]()
No ja rozumiem, że sucz jest chuda i patyczakowata jak roczniak, no ja rozumiem, że jest urodzoną ekshibicjonistką i sezonowo bez skrępowania rozbiera się do naga, ja rozumiem, że resztki futra z portek wydarłam z niej wczoraj tym cudownym trymerem, ale żeby... seter gordon...
Majszczur napisał(a):Ano widzisz Małgorzato... może to i była Anne Montgomery we własnej osobie... zaczynam żałować, że nie wzięłam proponowanej wizytówki
Może swetra z łysej Grandy by nie zrobiła, ale może udało by się przerobić tego mojego setera na berna, wszak berna nabywałam drogą kupna 2,5 roku temu, o ja naiwna
![]()
Kto lubi błotko? ręka w górę, jęzor na wierzch!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości