Witamy po przerwie technicznej Czas szybko leci, Ferdek rośnie i rozrabia, a pani zapomniała o zdjęciach modela . Dzięki Katarino i Asiu za posty, zmobilizowały nas do odkurzenia aparatu . Oto kilka zdjęć Freuda. Tu jeszcze sierpniowe zabawy A teraz listopad i Freud-młody kawaler Pozdrawiamy Ada z Martą i Freud
Piękny braciszek! Podobny do Sawy i mamy Misi tylko wyższy, to pewnie po tacie. Sawa ma identycznie prostą sierść. Kiedy na pierwszą wystawę jedziecie? Taki przystojny bernuś nie może być chowany w domu, trzeba go pokazać panienkom.
Na razie to nie wiem co na tej wystawie by się działo Diabeł się przy nim chowa Myślimy o wystawie latem w Szczecinie, z nadzieję że trochę zmądrzeje W okolicach Drawska nie znalazłam żadnej szkółki dla psów, a szkoda. Próbuję sama wbić mu TROCHĘ dyscypliny do głowy Zdjęcia już wkrótce-Pozdrawiamy Ada z Martą i Ferdek
Witajcie marynarze a ja juz myślałam że was w morze poniosło albo prąd i telefon wam odłączyli i dlatego ani widu ani słychu. Ale ferdek urósł łooooooooo matko
Katarino do Koszalina i Szczecina taka sama odległość-trochę ponad 100km, ja po prostu chciałam bliżej coś znaleźć Na razie uczymy się w domu, korzystając z płyty DVD i naukowych książek Jeżeli do wiosny Ferdek dalej będzie takim zbójem to przyjdzie nam dojeżdżać na lekcje wychownia Oto kilka zdjęć z wczorajszego, jesiennego spaceru. Proszę-oto dowód mojej męskości-podnoszę nogę na siku Nikt mnie tu nie znajdzie... Albo trochę się pokażę... No dobra, idę już idę! Teraz ty się chowasz! A to już w domu i uśmiech po spacerku, do obiektywu Pozdrawiamy-Ada z Martą i Freud