Goliacik cudny co raz to on większy i piękniejszy Bardzo się ciesze że co jakiś czas wstawiasz zdjęcia maluszka Mam nadzieje że tak będzie zawsze Wycałuj tego cudaka
Bardzo Ci zazdroszczę tej ślicznoty chociaż ostatnio doszłam do wniosku, że im berneńczyk starszy tym lepszy jak stare wino, jak mój Klusek-Baronek. Zamawiam dla Golicika zestaw obejmujący głaskanko, mizianko, kolekcję spacerków a dla nas duuuużo zdjęć Golicika!
Świetny maluszek :) Patrząc na Goliatka widzę naszą Grację. Jest między nimi mała różnica Gracja nie odpoczywa na żabę. Ściskam. Pozdrowienia od siostrzyczki
Sarobenki są bardzo uzdolnione mają wiel ukrytych talentów Gracja z miotełką biega , bardzo dzielna dziewczynka, Goliat oprócz noszenia doniczek ,drzewka podkopuje wyrwę z korzeniami
Goliat super grubasek Super łóżkowiec Super ogrodnik Tylko ostrzegam przed intensywnymi pracami ogrodniczymi-po takich u mnie ani jeden krzak bzu się nie uchował Wszystkie Sarobenki są super, gdybym odwiedziła Alę podejrzewam że wróciłabym z kolejnym ogrodnikiem Pozdrawiamy, drapanka za uszkiem dla pociechy-Ada z Martą i Freud