Musimy nadrobić zalełości. Wklejam zdjęcia zrobione podczas ostatnich dwóch tygodni. Ostatnio Dakord nam się pochorował, złapał jakąś paskudną chorobe. Wymiotował, miał brzydkie kupy i nie miał apetytu. Nie wiadomo do końca co było przyczyną, czy się czymś zatruł czy załapał to od innego psa. Od wtorku był cały czas na silych zastrzykach i diecie - ryż z kurczakiem. Teraz już doszedł do siebie i ma podwójny apetyt
o ja ślepa czy cóś...Jak mogłam nie zauważyć galerii kolejnego z miociku,który miałam(niestety się nie udało) zobaczyć jeszcze u "babci Jaski" Cudny jest...Taki Mocny
No to po drugiej stronie miasta ode mnie, ale mam nadzieje,że na wystawie 27.09 się spotkamy ( będę prawdopodobnie z Ritą kibicować trójkolorowym przytulanką )
Witamy; ) Wczoraj nasz ''mały'' skończył 6 miesięcy. Życzymy rodzeństwu i mamusii wszyyyystkiego dobrego i dużo zdrówka! Zamieszczam zdjecia, troche skromnie, ale postaram się w weekend wkleić więcej ze szkółki. Zaczeliśmy chodzić na szkolenie, może kiedyś będą z niego ludzie (tfu, tfu, nie zapeszam ).