Też jestem oczarowana Wami i waszym Miejscem Na Ziemi Cudna Bajkowa Jaśkowa Dolina,przesympatyczni mieszkańcy i uroczy nastrój Z prawdziwą przyjemnością zaglądam do Waszego Świata pokazywanego w tej galerii
Coby nie było, że na Jaśkowej Polanie nic się nie dzieje,u nas także zima To jest to co bernusie lubią najbardziej. Tak wyglądają nasze spacery kiedy do naszej pańci przyjadą wnuczki,wariacjom nie ma końca a my w takie dni jesteśmy najszczęśliwszymi psami. A kiedy zasypie drogi leśne i nikt do nas dojechać nie może,to zabieramy się za robotę i pomagamy naszemu panu w uzupełnianiu paśnika,fajna robota nie powiem,zawsze można coś podkraść Za pomoc chyba jakieś smaczki się należą A kiedy na dworze ciemno, mróz i zawierucha to w domu też zawsze znajdzie się jakaś robota i w cieple można popracować
Roma w bajkowym świecie żyją te Wasze zwierzaki.A bernusie i nie tylko cudne .Pracowitość na kanapie ,skąd ja to znam .U nas w lesie do paśnika nie podchodż bo zastrzelą . Całusy dla psiaków no i dla Was też .
Za buziaki dziękujemy a o bezpieczeństwo przy paśniku się nie martwimy,dogadaliśmy się z myśliwymi i w nagrodę za dokarmianie omijają nasze tereny szerokim łukiem
Jaśkowa Polana to wyjątkowe miejsce Psiurki jak w raju mają No i wyjątkowym miejscem (jak na pracę ) jest też "jaśkowa kanapa" Faktycznie trzeba jeszcze jedną miejscówkę na niej dorobić
Skoro twierdzicie,że dla mojej mamy nie ma miejsca na kanapie to proszę bardzo oto namacalny dowód, że tak wcale nie jest.My przecież jesteśmy niewielkimi psiaczkami i dla czworga zawsze miejsce się znajdzie.Gorzej gdyby nasza pańcia zechciała się przysiąść
No ładnie ,sama ostatnio zwizytowałam Jaśkową Polane i potwierdzam wszyscy się na kanapie mieszczą . Tylko coraz to mniej Pana widać spod tych misiaczków pluszaczków