Chełmianki DSPP witają:)))

Galeria z ogólnym dostępem. Można się tu pochwalić swoją pociechą!

Moderator: Apcik

Re: Asti,Miszka,Hester:)))zapraszamy;)

Postprzez elwira » 2010-02-10, 18:41

Hi,hi Astinka odkąd pojawiła się u nas rozruszała nie tylko Hester i Miszkę ale i nas (tą ludzką część domu) :-D :-D Jak ja to mówię:szczenięta i dzieci spać nie dają,a jako młodzież i dorośli żyć nie dają :mrgreen: :mrgreen: Jest wesoło i nikt się nie nudzi :-D :-D Pozdrawiamy
elwira

Ostrzeżeń: 0

Postprzez elwira » 2010-02-13, 21:16

a i wkleimy kilka fotek z dzisiejszej wystawy w Rzeszowie(CACIB)ObrazekObrazekObrazekniestety ale robione na kolanie :mrgreen: :mrgreen: Asti spisała się świetnie :-D :-D jestem z niej bardzo dumna :-D :-D
elwira

Postprzez eurydyka » 2010-02-13, 23:46

Jak pięknie stoi siostrzyczka Biedronki :mrgreen: Pewnie się gdzieś spotkają :-)
eurydyka

psy: DSPP GALA CZANDORIA, ARONA CZANDORIA

Postprzez Agnieszka » 2010-02-14, 00:14

No brawo , brawo .4 miesieczne dzieciuszko :mrgreen: :mrgreen: brawo :lol:
Agnieszka

psy: www.czandoria.pl

Postprzez elwira » 2010-02-14, 10:07

dziękujemy za ciepłe słowa :-D :-D Astinka była bardzo zmęczona,bo po drodze mieliśmy dużo przygód i się spóżniłyśmy ......my też czekamy na jakieś wystawowe spotkanie ,będziemy w Katowicach 27.03.2010 tak na 80% Pozdrawiamy naszą Panią Agnieszkę i cudne Biedroneczki..... :-D :-D
elwira

Postprzez Apcik » 2010-02-14, 13:56

3 duze :shock: ale fajnie :lol: gratulujemy 'maluszkowi' :lol:
Apcik
Moderator Działu

psy: Cezary

Postprzez elwira » 2010-02-14, 23:24

Dziękujemy ślicznie za ciepłe słowa :-D :-D sporo pracy jeszcze przed nami :roll:ale chęci są :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
elwira

Postprzez elwira » 2010-02-16, 17:28

Asti strzela sobie małą drzemkę już po całym stresieObrazekpoczym już następnego dnia wszystko wraca do normy :mrgreen: Obrazekjeszcze rozruszam resztę ekipy :mrgreen: czyli Hester i ja...Obrazek teraz wezmę się za Miszkę...Obrazekgdzieś mi uciekły...muszę się rozglądnąć :mrgreen: Obrazeki mam cię..Obrazek już biegnę do PańciObrazek ;-) ;-)
elwira

Postprzez Agnieszka » 2010-02-16, 18:26

......ta kochana pańcia:).....
Agnieszka

psy: www.czandoria.pl

Postprzez elwira » 2010-02-19, 21:16

.......niczym paparazzi za niuńkami biega i strzela fleszem po oczkach :mrgreen: :mrgreen: ;-)
elwira

Postprzez Hekate » 2010-02-19, 21:40

Ale fajnie, patyczki powbijane w śnieg :mrgreen: nic dziwnego że przy nich małej reszta stadka się zawieruszyła :lol:
Hekate

Postprzez elwira » 2010-02-19, 23:13

tak ,patyczki to specjalność Asti niczym Sikorka wspina się po śniegu na drzewo :mrgreen: ObrazekObrazekObrazek
tym sposobem mam luzik w tym roku z wiosennym przycinaniem drzewek i krzewów ......Astinka przez ząbkowanie zrobiła co trzeba hi,hi,hi :mrgreen: :-D :-D Pozdrawiamy :-D
elwira

Postprzez Apcik » 2010-02-20, 00:19

bbeda przynajmniej modernistycznie przyciete- uformowane :mrgreen:
Apcik
Moderator Działu

psy: Cezary

Postprzez elwira » 2010-02-20, 15:10

....."modernistyczne przycięcie" muszę zapamiętać hi,hi,hi bardzo mi się podoba to określenie ,a od dziś będzie często używane :mrgreen: :mrgreen:
elwira

Postprzez Jamajka del » 2010-02-20, 15:53

Obrazek

Witam jestem nowa na forum,oglądam sobie różne galerie ujęło mnie to zdjęcia,jest boskie
wszystkie trzy psiaki są takie kochane.Słodkie mordeczki :-D
Jamajka del

psy: Tosia

Postprzez Wydra » 2010-02-20, 16:49

Faktycznie,fotka rozbrajająca :lol: A co do przycinania drzewek,to na własnym przykładzie mogę dodać, że nie raz jest nieodzowne.Miałam krzak jaśminowca który kwitł mi bardzo słabo.W ubiegłą zimę Dinuś przyciął go tak, że zostały 3 gałązki i o dziwo latem po raz pierwszy pięknie zakwitł a do tego miał wysmukły kolumnowy kształt :mrgreen:
Wydra

Postprzez elwira » 2010-02-20, 17:10

Witamy Cię Jamajko :-D jest nam ogromnie miło,a tak na marginesie rasy szwajcarskie są naprawdę cudownie rozbrajające :mrgreen: :mrgreen: Tak, Roma zgodzę się z Tobą co do pasji naszych "Ogrodników"wiedzą co robią.....
tylko oby do pnia się nie dobierały.... :mrgreen: :mrgreen: :-D
elwira

Postprzez Cefreud » 2010-02-20, 20:26

chciałam zaznaczyć,że stado psów nie jest tak zabójcze dla roślinności jak jeden trzylatek....
Mój ostatnio wcisnął do stefanotisa(3 lata chodowałam i wreszcie miał pączki) tubkę kremu do rąk.Podobno miały być bardziej świecące listki...Niestety listki zrobiły się cienkie a na koniec wszystkie odpadły.Chyba nie widziały reklamy owego cud specyfiku...
Cefreud

psy: CeFreud (*),Wall-e i Kubuś-sz koty,Pimki(*)

Postprzez elwira » 2010-02-21, 13:45

:mrgreen: raczej nie widziały....ale synek(trzylatek) dobrze kombinował... :-D :-D Ja mam spokój w domu z kwiatami,bo brak ich....zaś na dworze niech robią wszyscy co chcą...doszłam do wniosku:jak sunie przesadzają i podcinają ,to czemu dzieciom zabraniać :mrgreen: tym sposobem ro roku coś nowego z krzewów , drzewek oraz kwiatów dosadzam ,bo ciągle czegoś mi ubywa.... :-( tym sposobem się nie nudzę :mrgreen: :mrgreen:
elwira

Postprzez elwira » 2010-02-23, 12:02

kilka fotek z dzieciakami :mrgreen: ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekiii jeszcze mały Szymek z Asti i MiszkąObrazekObrazekObrazekzabawa skończyła się tym :-D Szymek zabrał dziewczynom zabawkęObrazekObrazek :mrgreen:
elwira

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Galeria psiaków