Hej! To znowu ja!
Emilia i Robert zajęli mi komputery i nie mogłem się pochwalić nowymi przygodami.
W niedzielę pojechaliśmy wszyscy z wizytą do trenera Piotra i jego rodziny. Emilia powiedziała mi, żebym był grzeczny, bo tam są dwie dziewczynki Celina i Zosia. A zapomniałbym o Baji (dorosły, no dorosła bouvier des flandres - to podpowiedział Robert). Trochę się bałem, ale było super
Baja coś tam warknęła, ale jej naszczekałem, żeby nie myślała, że się jej boję!!
Obrazek został zmniejszony.Na dzień dobry wylizałem zachwycone dziewczynki
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.Potem się cały czas bawiliśmy. Baja się nie bawiła, ale ona jest już dorosła, choć próbowałem ją wciągnąć w zabawę. Najfajniejsza zabawa to zabawa w tunel. Nauczyła jej mnie Celinka.
Obrazek został zmniejszony.Baja raz spróbowała, ale się zaklinowała

Robert mówił, że ja będę jeszcze większy!
Oj dziewczynki dały mi popalić, takiego maratonu miziania jeszcze nie miałem. Jak się schowałem, to Celinka zawsze mnie znajdowała!
Obrazek został zmniejszony.Jak wróciliśmy do domu to byłem padnięty
Obrazek został zmniejszony.Od Emilii dostałem kość-nie kość, taką rzecz do obgryzania. No jak ją zobaczyłem to normalnie zwariowałem. Tego mi było trzeba!
Obrazek został zmniejszony.Ludzie jak mnie widzą to krzyczą, ale fajny, ładny, śliczny, słodki piesek. Potem jak się przyjrzą dodają już trochę ciszej - ale on chyba będzie duży?! Jak to. Ja już jestem duży, na przystani wszystkie koty przede mną uciekają, a będę jeszcze większy!
Obrazek został zmniejszony.Dziś było mroźnie i słonecznie, czyli tak jak lubię. Powęszyłem dookoła domu, bo dalej jeszcze nie mogę chodzić
Obrazek został zmniejszony.Potem pograłem z Robertem w piłkę, a popołudniu pojechaliśmy na trening na przystań.
Obrazek został zmniejszony.Trening był ciężki. Wróciliśmy do domu, kolacja smakowała jak nigdy. Zjadłem, tak ciepło sie zrobiło w brzuszku i...
Obrazek został zmniejszony.Borys odpłynął, śpi pod nami. Jak zamykał oczy prosił, abym pozdrowił wszystkich w jego imieniu.