Magda Basterk po pijaku jest super bombowy. Jednak niech uważa żeby w nałóg nie popaść . Bora jako, że krew wspólną z Bastusiem ma to piwko zawsze Ryśkowi podpija ale żeby się tak aprawić to nigdy
Jak zwykle Bastek jest cudownym dzieckiem latająco- sikająco - pijanym. Wspaniały jest!
Nie no Magda, ja nie mogę. Bastek jest szalenie wszechstronnym bernusiem. Bursztynek natomiast jest przesłodki. No ja mam normalnie taką słabość do tych ciemnych typów
Rety Madzia, to sie usmialam, cykl lece i zaznacze teren i znowu lece znam doskonale a Bastek po piwku... zwala z nóg Gratulacje dla Babci, wnusio udany, zamieszka gdzieś w okolicy? Jak podrośnie to z tatkiem na piwko skoczy jak nic
Dzięki dziewczyny! Ania, Bursztyn zamieszkał w Wesołej, koło Warszawy. Także ma
"na właśność" kolegę yorka - Jantara. Halinko, ja też mam słabość do "ciemnych typów" Sonia, myślę że we wrześniu się gdzieś spotkamy.
Przed chwilą dostałam fotki Bianeczki :) Jujka, dzięki!!
Jestem malutka i boję się burzy - Maja.
Najbezpieczniej czuję się wtulona w kolana pani lub pana albo w futerko mojego brata Bastek, zakryj mnie ogonem No, ewentualnie mogę jeszcze siedzieć w mojej "budzie" ale pod warunkiem, że Batsek jej pilnuje Czasami daje mu też trochę spokoju i pozwalałm odpocząć samemu