Chlebek - nie bardzo właśnie

Karmeczka wchodzi, tylko jak psinka głodna

Moderator: Apcik
Kinga a próbowałaś Royal Canin Intestinal? Słyszałam o niej bardzo pochlebne opinie.
Kinga a Frolic jako smaczki?
Ale to pędzenie po innym jedzeniu - to chyba nie jest "normalny" objaw.
Może alergię na coś ma?
Vanilla Sky napisał(a): Też mi się wydaje, że to nie jest normalne.ale 3 weterynarzy potwierdziło się w diagnozie (, że jest wrażliwa
). Ciekawe...
A Vanilka dzielna w towarzystwie takich potworków dalmatyńskich wytrzymała.Walle jak wyjęłam kożuch z piwnicy 20 min na mnie warczał a potem kolejne 20 skakał na wieszak bo moze w końcu to zwierzątko sie z nim przywita
Vanilla Sky napisał(a):Hmmm... nazwisk nie powiem, bo nie pamiętamKojarzę tylko po klinikach : Fila, Przylesie i Kora.. a także jeszcze jedna przychodnia weterynaryjna w Nakle. Ale to dawno, nie pamiętam nazwy. Przepraszam..
Kinia, przepraszam, ale Kore i lecznice na Przylesiu to wy omijajcie z daleka, o Fili wiem jedynie tyle że wcześniej Michalski[*] był godny zaufania, teraz nie jestem pewna kto i czy jest tam ktos dobry
Ja bym Wam poleciła Słodkiego z "Centrum", ale jak to do dobrych lekarzy - trzeba zawsze do niego czekać w mega-kolejce (ja czekam lub odwiedzam skoro świt lub tuż przed końcem dyżuru )
A powtórze sie, a coo, Vanilka jak zawsze słodka
wow
Super filmiki. Jesteście rewelacyjne
Szczególnie podoba mi się trzymanie aportu...perfekcyjne
Ciężko trafić na lekarza z powołaniem to prawda,dlatego dobre rady psiarzy zawsze bezcenne,
a filmiki fajne
Świetne filmiki. Na przedostatnim na początku bardzo fajnie widać oczki Vanillki
filmki z waszymi ćwiczeniami rewelka !! świetne jesteście Obie !
Kinga to niesamowite! Brawo
Super i jak grzecznie trzyma ten aport (Boy by go już dawno pożerał )
Kinga super z Was para ,jestem pod wrażeniem
A numer z suwaczkiem REWELACJA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości