Gabanka cudna, ślicznie rośnie. Gratulujemy zwycięstwa

Fajnie będzie spotkać śliczne, majowe skarby.
A czy babcia zaszczyci nas swoim towarzystwem

Tymczasem cieplutko pozdrawiam, a Florek przesyła milion

Moderator: Apcik
agas napisał(a):Jejku, prawdziwy obóz szkoleniowy mięliście, i to w jakim doborowy towarzystwie. Pozazdrościć![]()
Agusia, też się wybieramy do Poznania w drugi dzień , więc mam nadzieję na spotkanie i mizianie Twoich dziewczynek
Majszczur napisał(a):Ale czadowe spotkanko. Szał-psich-ciał!Spoiler:
Majszczur napisał(a): A ta "panienka z okienka" to sam tak wyglądał czy go ktoś tam ukradkiem za dupencję podtrzymywał
aga.s napisał(a):Rodzeństwo i rodzice Basuni fantastyczni ,o Gabanki nie mówiąc
aga.s napisał(a):Majszczur napisał(a): A ta "panienka z okienka" to sam tak wyglądał czy go ktoś tam ukradkiem za dupencję podtrzymywał
A ,to już tajemnica fotografa
gatta napisał(a):aga.s napisał(a):Majszczur napisał(a): A ta "panienka z okienka" to sam tak wyglądał czy go ktoś tam ukradkiem za dupencję podtrzymywał
A ,to już tajemnica fotografa
No przecież widać, że oszukiwali
aga.s napisał(a):Oj ,tam zaraz oszukiwali !Po prostu asekurowali
aga.s napisał(a):Spoiler:
Pomroczność jakąsik miałam. Dopiero teraz widze tą rozmytą pomarańczową zjawę w tle (a w zasadzie za tłem) Babcia-Widmo przenikająca ścianygatta napisał(a): No przecież widać, że oszukiwali![]()
Majszczur napisał(a):aga.s napisał(a):Spoiler:Spoiler:
marieanne napisał(a):oj Agnieszko, ja się ciągle obawiam tego samego - jak będzie deszcz i wiatr to jestem prawie pewna że moja delikatniusia panna wypnie się na wszystko i wszystkich i odmówi wszystkiego. Więc ja potrzymam kciuki za Was, Ty za nas i może jakos to będzie
aga.s napisał(a):Super ,super![]()
![]()
Korzystając z okazji zasięgnę Waszej rady w sprawie sprzętu fotograficznego .Mój choruje lub umiera a co najbardziej prawdopodobne ,to ja już go nie lubię .Po prostu straciłam do niego serce![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości