Heban woli sępić u Kaśki - może coś dobrego skapnie

Obrazek został zmniejszony.
Pokuska układa się do spania

Obrazek został zmniejszony.
Moderator: Apcik
Aga-2 napisał(a):No, proszęPani tylko trzy psy wykąpała, a reszta brudna chodzi
![]()
meggy napisał(a):Slicznosci![]()
Fakt Hebanek spojrzenie ma takie jak trzeba
ale jest Czakowy
Leszczynka napisał(a):Aga-2 napisał(a):No, proszęPani tylko trzy psy wykąpała, a reszta brudna chodzi
![]()
Ale paskuda jestemŻebyś wiedziała że wszystkim kąpiel się należy tym bardziej że pogoda fatalna
zawstydziłaś mnie
Obiecuje że się poprawie
![]()
Aga-2 napisał(a):Leszczynka napisał(a):Aga-2 napisał(a):No, proszęPani tylko trzy psy wykąpała, a reszta brudna chodzi
![]()
Ale paskuda jestemŻebyś wiedziała że wszystkim kąpiel się należy tym bardziej że pogoda fatalna
zawstydziłaś mnie
Obiecuje że się poprawie
![]()
No, coś TyJa sobie żartuję.
Ja na taką pogodę, to ani myślę moich kąpać, bo zaraz by śladu po tym nie było. Wymiatam tylko z garażu tony piachu, który wysypuje się z psiurów w miarę ich schnięcia. Potem wychodzą na zewnątrz i jest z powrotem to samoCzy będzie jeszcze kiedyś sucho
![]()
Majszczur napisał(a):Leszczynka, czy Pokusa na lewej przedniej łapie to ma/miała wszystkie pazury różowe, a jeden, ten na palcu brązowym bez białego znaczenia - czarny? Pytam bo moja Granda ma identycznie wybarwioną łapę i właśnie ten jeden pazur czarny... śmiesznie tak
No masz! Pewnie że urodziwa! Obie panny śliczne. Czarny też. A w zasadzie ... całe stado razem wzięte (umyte czy też nieLeszczynka napisał(a):Urodziwa dziewczyna prawda?
Majszczur napisał(a):No masz! Pewnie że urodziwa! Obie panny śliczne. Czarny też. A w zasadzie ... całe stado razem wzięte (umyte czy też nieLeszczynka napisał(a):Urodziwa dziewczyna prawda?) to dopiero eksplozja piękna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości