Moje maleństwo kochane, jakie to szczęście że trafiła Ci sie taka Pańcia, znów ryczę, bo mnie wzruszyła. Tabie życzę samych smakołyków i dużo czasu spędzanego ze swoją rodziną, wycieczek, nowego kogutka,smacznych kosteczek...itd. Osobiście Cię wyściskam za tydzień. A na razie torcik dla Ciebie.
Dla Galwiniastego najlepsze i najserdeczniejsze życzenia długiego życia w zdrowiu i radości od "ciotki"Coffee ,Luny i dwunożnych psich przyjaciółek . Gratulujemy Ci Pieseczku że taki śliczny wyrosłeś i że masz taką dobrą , troskliwą Pańcię i jej Pawła. Wszystkiego dobrego dla całej Rodzinki .Czekamy na zdjęcia z dmuchania świeczek na urodzinowym torcie.
Serdecznie dziekujemy za tyle cieplych slow. Zdjecia oczywiscie beda jak tylko podlacza mnie do internetu bo aktualnie do sieci mam dostep tylko przez komorke. Pani Grazynko w sobote o 14 w dolinie widzimy sie? Moze kniejowe malenstwo dolaczy? Jeszcze raz dziekuje !!!!
My to trochę zakręceni jesteśmy, ale Gamka składa braciszkowi WSZYSTKIEGO SMACZNEGO i radosnych zabaw.....zagłaskania przez Babcię (ma farta, że ma Babcię tak blisko i prosimy o kilka głasków dla Gamki)
Słówko do Wandzi- sama się spłakałam czytając wspomnienia Natalii, więc ci się nie dziwię.
A teraz do Galwina i Natalii - życzę wam dalszych pięknych chwil, wspólnych radości i pięknych przygód.
Natalka - spóźnine ale najserdeczniejsze życzenia dla Galwinka!! Piękny, a w zasadzie to powinnam chyba napisać przystojny facet z niego wyrósł!! Wyściskaj go mocno ode mnie!
Witam.
Przy wstawianiu fotek trochę przedobrzyłem z jakością i dość sporo ważyły... Teraz wstawiłem je w mniejszej wersji - mam nadzieję, że wszystkim się wyświetlą:-)
http://www.szwajcary.com/viewtopic.php?p=13055#13055 <- żeby nie trzeba było po stronach latać:-)
Pozdrawiam i przepraszam za kłopot,
Paweł