PaniBisiowa napisał(a):Kasiu, dyskryminacja wszelaka jest teraz w modzie

więc możesz swobodnie czuć się dyskryminowana

Jakieś pisemko można wymaścić

A tak na serio to mało śmieszne

Widocznie ktoś uznał, żeś skoro bezdzietna to możesz zasuwać jak cyborg i koń na orce. W ogóle tego nie rozumiem. Co ma jedno z drugim wspólnego. Żyję w innym świecie więc może dlatego

Trzymajcie się ^^
No widzisz ja jestem w mniejszości i nie zanosi się na zmianę tej sytuacji

A z mówieniem to działa w ten sposób,że :mów do słupa ,a słup jak dupa"
![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif)
Ale co nie zabije to wzmocni
A teraz z innej beczki:odkąd odkryłam dzięki Kresce

,że istnieje forum,to jak siedzę w pracy i mam chwilę wolnego to oczywiście serfuję po nim w celu odmóżdżenia

I dzisiaj właśnie to robiąc podchodzi do mnie taki "inteligent"jeden,zaglądając przez plecy z wieeeeloma tytułami i małym rozumkiem(w sumie studia można też kończyć za świniaka) tkz gość w typie bułkę przez bibułkę,a gu..no garściami i wuja gołą ręką(inaczej nie mogłam tego opisać) i mówi do mnie "o jakie ładne mieszańce bernardyna z wodołazem"

-a sam uznaje się za znakomitego "hodowcę"owczarków niemieckich---więc oczy zaszły mi diabelskimi iskierkami i od razu odpaliłam mu,że się myli i to jest tajny projekt rządowy połączenia wilka z lasu ,z niedźwiedziem brunatnym,i żeby nikomu nie mówił,że to widział,bo to wieeeeelka tajemnica

,a temu niby oczytanemu idiocie zajęło całkiem sporo czasu zanim zrozumiał,że robię z niego jaja

---no i co po prostu ręce ,nogi i majtki opadają

I gdzie tu świadomość ludzka,ignorancja nie ma granic-bo jak czegoś nie wiesz to się lepiej nie odzywaj---i tak mnie tym zgrzał,że chodziłam nabuzowana jak osa----jak można nazwać bernola mieszańcem wodołaza z bernardynem