No Agnieszka nawet nie mów o błyskach ocznych.....
Magda pewnie ci się wydaje. Maluchy w tym wieku potrafią wyglądać bardzo różnie. Sotella wyglądacudacznie
Ale jak już jesteśmy przy miocie S to trzeba pokazać siostrzyczkę czyli Sophie. Sophie była z Gismo na wystawie w Neumunster i nawet przebiegła się po ringu. Jednak tylko i wyłącznie rekreacyjnie bo zgłoszona nie była
ale chyba przyjemniejsze są przebieżki z Gismo wśród zielonych pól
O MATKO jaka Sotelcia już wielka Łepek ma prześmieszniasty Uwielbiam te "przejściowo dojrzewające" łepiska u bernusiów Wyglądają przezabawnie. Oj p.Halinko wyrośnie z niej wielka piękna baba ,jest ŚLICZNA ,zresztą moja faworytka od pieluch Nie mogę się juz doczekać kiedy spotkamy ją na żywca na ringu
Właśnie odjechał Ramzesik w swoją długą (1000 km) podróż do nowego domu. Żyj spokojnie i szczęśliwie mój mały. Był tak krótko u nas ale zalazł nam do serc.....
No naprawde sa sliczne:)Mala rewelacja spojrzenie aniolka a Bora no coz Sarka jest odbiciem Mamusi no chbyba troche pelniejszym.A Ofra tez cudasna trzyma sylwetke kobitka .Pozdrawiamy
Borka ma cieczkę, więc jest w izolacji. Jednak zapachy krążą. Berni jak się nawącha to potem zażywa "rehabilitacji ruchowej" na kim się da. Tutaj trenuje na Ofrze ale Sotelli też nie daruje. Dochodzimy do wniosku, że jak Kora z Ofrą dostaną cieczki to pies nam całkiem ozdrowieje. Dostał werwy , że hej.