Niunia pięknie dziękuje Jest bardzo zajęta bo uroiło jej się ,ze ma szczenięta tzn jedno chrumkającą gumową świnke i oddaje z rozkosza swoje "wątłe" piersi dzieciom Adelki
Dzis był piękny i upalny dzień odwiedziła nas "brygada" z hodowli Swobodne Życie Z piękną ruda Koi i nowym nabytkiem -śliczną 9 tyg dziewczynką Nirwaną-Berneńskie Ranczo mała popiła mleka Adelki :)poszlała i popływała ;) Tak się zastanawiam co te psy z nami robią-ja już nie mam czasu na gości nie berneńskich i jakos nie tęsknie za nimi aaaaaaa jestem okropna -trudno :) oto Nina B.R jest śliczna i ma takie długie włosy w porównaniu z moimi i nakrzyczała strasznie na moje szczonki upał dokuczał nawet w cieniu zapsienie beata z dzezmenką fajnie mozna było poporónywać dziewuszki natomiast moj mężej starał się dogodzić wszystkim paniom i wszyskie chciał nauczyc pływac -nawet jak potrafią niektóre sobie pływały dalej same inne dostawały bure ja musiałam liczyć na siebie i szczeniory
Przypominamy nasz zwierzyniec Rządzą u na jeszcze trzy potwory Niedługo 10tygodni a Adelka karmi je jeszcze kilka razy dziennie aaaaaaaaaa chyba muszę jej jakiś krem zafundować coby ten "murzyński biust" jej się skurczył bo czarno to widzę gnojki już powinny dawno się odmoczyć bo to ich główne zajęcie dnia z przerwami na doprowadzanie wszystkich do rozpaczy niunisia ostatnio zakochała się w Demonku i na koniec nasza ciamajda Benis
Gosiu jak możesz ,jaki z Benisia ciamajda,a mam wstawić pare archiwalnych fotek a po drugie nie kazdy potrafi zmajstrować taki skarb jak Gabrysia .Uwas jak zwykle cudownie i kolorowo.
Gośka, w ogłoszeniu zamiast szukam kochających domków powinnaś napisać szukam pływających domków Po takim dzieciństwie to tylko u Gosi Ozzikowej miały by dobrze.Wakacje na mazurach
Karolina-hi,hi te co pojechały moczą się w basenikach Alusia -Benek ma u nas taka ksywę w motylka zmienia się tylko przy odpowiednich panienkach, jak mój mężej podnosi głos, jak biorę smycz do reki i na widok dorodnego smaca poza tym wszystko inne robi w tepie szur ,szur ,szur
maluchy cudne - foteczki świetne. Małgosiu, patrząc na zdjęcia wiem już po kim moje maleństwo takie zdolne - piękne doły kopie i tarza się w piachu. pozdrawiam i miziam całą majową czworonożną ekipę.