Damian,uruchom w internecie program imageshack.us z logo żółtą żabą-kliknij "przeglądaj" i wybierz ze swojego komputera zdjęcie które chcesz wstawić.Poniżej w rubryce "resize image" ustaw wielkość 640x480,kliknij "host it".Po niedługim czasie powinno załadować Ci się żądane zdjęcie.Na samym dole w lewym rogu pojawi się napis "+ Show Advanced Linking"-kliknij na niego.Pojawi sie czerwony napis a pod nim adres strony hptt... na której jest zapisane wybrane przez Ciebie zdjęcie już pomniejszone.Zaznacz tę linijkę z adresem i skopiuj ją na forum tzn. klikając "odpowiedz" pojawia się białe pole na którym piszesz na forum coś od siebie.A nad białym polem są różne ikonki.Kliknij na ikonkę "Img".W białym polu poniżej pojawi się "". Ustaw kursor pomiędzy tymi dwoma kwadratowymi nawiasami i tu wklej adres strony z programu z żabą który wcześniej zaznaczyłeś. Powinno się udać.Jeśli nie to pisz,coś poradzimy.Nie martw się-też miałam kłopoty z wklejaniem zdjęć-na szczęście istnieje tak uprzejma osoba jak Ewcia od Bostona która nauczyła mnie tego krok po kroku POZDRAWIAMY babcię Ewę! Ale się rozpisałam
Jeśli nadal nie wyjdzie to otwórz zdjęcie za pomocą programu Irfan View,tam kliknij "Image",potem "Resize/Resample" i tu w rubryce "Width" wpisz rozmiar "1800" i OK.Następnie zapisz zdjęcie (File, Save as) a następnie postępuj z nim tak jak pisałam wcześniej,tzn. załaduj go do Imageshack.us itd. POWODZENIA!
Damian, nie łam się - jutro będzie lepiej! Dla pocieszenia powiem Ci że ja głowiłam się nad wklejaniem zdjęć kilka a nawet kilkanaście dni.Załapałam dopiero jak Ewa wytłumaczyła mi wszystko krok po kroku jak przysłowiowej krowie na miedzy Dziś się wyśpij a jutro na pewno się uda. Dobranoc,przyjemnego chrapanka!