Trzeba wracać pomalutku do życia...choć nie łatwo Trochę pourzędowałam z naszym kiepściuchnym aparatem wśród naszej piątki...Oto nasze potworki. Obrazek został zmniejszony. Ochana dopieszczana Obrazek został zmniejszony. Heban chwat wszystkich brat Obrazek został zmniejszony. Pasja rozrabiara Obrazek został zmniejszony. Pokusa pilnuje kostki Obrazek został zmniejszony. Rasti seniorka naszej sfory Obrazek został zmniejszony. Rozbrajający uśmiech Ochanki
Napewno się odbuduje, a suczki po szczeniaczkach są jeszcze piękniejsze to wtedy szybciutko będziecie mieli w domku piękną championke a ja poprosze więcej Hebanka uwielbiam tego chłopaka ( dobrze, że tego Boy nie słyszy.. Aaaa nie, w sumie to rodzina to by sie nie obraził )
Dzisiaj na wystawie krajowej w Raciborzu nasz Heban debiutował w klasie szczeniąt zajmując I lokatę i ocenę WO Mam czuja że ten piesek przyniesie nam dużo radości Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Szczęście moje dostało taki oto opisik mocna kość, dobry stop, typowa głowa, prawidłowe uzębienie, doskonała górna i dolna linia, kończyny proste, dobre kontowanie, szata na grzbiecie nieco skręcona, umaszczenie i znaczenia prawidłowe