Nefra piękna, mały rośnie jak na drożdżach

Moderator: Apcik
Neda napisał(a):Ja myślę, że po takiej harówce Bernusie chciały zadbać o Twój urlopWięc w ogrodzie zaczęły kopać basen, a w domu zrobiły plażę
Czyli jak widzisz... dla Ciebie wszystko
Halina napisał(a):Kasia cuda , cuda, cuda .....
HaniaHa napisał(a):Słodkie mordki
ruudzielec napisał(a):Śliczne mordeczki![]()
a sprzątanie nie zając nie ucieknie lepiej wyjść na spacer z psimi dzieciaczkami
Kamil napisał(a): Świetny dwupak
katty napisał(a):Jak ja tu dawno nie zaglądałam ..... Ale ten obelix wyróśł :) piękny dwupak i super ,że tak się ze sobą zgadzają :)
Tunia napisał(a)::) Obelix przystojny jak nie wiem co, super rośnie, a Nefra śliczna, taka starsza, fajna koleżanka.
Leszczyna napisał(a):Buziaki dla pięknej pary w szczególności wnuka
annasm napisał(a):Piękne!
jbeata napisał(a): Nefra piękna, mały rośnie jak na drożdżachfotki dwupaku piękne
kerovynn napisał(a):Kasia, "dom jest do mieszkania a nie do sprzątania"![]()
![]()
![]()
![]()
współczuję Ci tej tyraniny bo nam się udało wybyczyć czego i Wam życzę jak najszybciej![]()
![]()
A Obelix duuuuużyyy![]()
teraz ja Cię powinnam zapytać czym go karmisz
![]()
![]()
![]()
SZM niech sie nie łudzi, że trzeci bern będzie jego - będzie Twój bo nauczysz się synchronicznego miziania rękami i nogami, mój SZM juz na to wpadł więc u nas nici z trójpaka
Neda napisał(a):Ja myślę, że po takiej harówce Bernusie chciały zadbać o Twój urlopWięc w ogrodzie zaczęły kopać basen, a w domu zrobiły plażę
Czyli jak widzisz... dla Ciebie wszystko
Moja ma mniej bieli na łapkach, a zaczynam mieć podejrzenia, że jeśli jej w końcu nie wykąpię to w ogóle biel mi zniknie
święta racja. dzięki "zakochanemu" cavisiowi ze szkolenia Grandzina wylądowała na USG z podejrzeniem ropomacicza. Na szczeście to tylko silna urojka i stan zapalny gruczołów mlecznych. Ale gdyby nie nadmiernie obwąchujące młodą psy nie zorientowałabym się, że coś jest nie tak, bo nie była apatyczna jak zwykle przy infekcjach.kreska napisał(a): pies potrafi sie "zakochac" jak sucz ma stan zapalny i jego nos potrafi wtedy wykryc infekcje, ktorej Ty nie zobaczysz![]()
Neda napisał(a): Zastanawia mnie tylko jakim cudem on ma te swoje skarpetki takie bieluchne![]()
Moja ma mniej bieli na łapkach, a zaczynam mieć podejrzenia, że jeśli jej w końcu nie wykąpię to w ogóle biel mi zniknie
kreska napisał(a):A w kwestii zapaszkow i psich kociokwikow to pies potrafi sie "zakochac" jak sucz ma stan zapalny i jego nos potrafi wtedy wykryc infekcje, ktorej Ty nie zobaczysz![]()
pozdr
Majszczur napisał(a):święta racja. dzięki "zakochanemu" cavisiowi ze szkolenia Grandzina wylądowała na USG z podejrzeniem ropomacicza. Na szczeście to tylko silna urojka i stan zapalny gruczołów mlecznych. Ale gdyby nie nadmiernie obwąchujące młodą psy nie zorientowałabym się, że coś jest nie tak, bo nie była apatyczna jak zwykle przy infekcjach.kreska napisał(a): pies potrafi sie "zakochac" jak sucz ma stan zapalny i jego nos potrafi wtedy wykryc infekcje, ktorej Ty nie zobaczysz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości