Moderator: Apcik
Podczas wizyt u Dalmiśki Mufka zachowuje się skandalicznie tak jakby czuła, że małolata jej nie fiknie (puki co ) i nawet nie chcę komentować jej wybryków bo mi wstyd
Hum Hum Alicja! Ty wyręczysz Asię taaak? A ja się zapytuję: Kto u licha wyręczy Ciebie??? Wasza galeria to już nie tylko mchem i kurzem porasta, jej już chyba całkiem nie ma Dalmisia to już wielka baba, a chowana po kątach.
AT napisał(a):
Ania święte słowa - ja Dalmiśkę ledwo poznałam- Ala ją chowa bo chyba boi się, żeby ktoś uroku nie rzucił![]()
![]()
inbloom napisał(a):prosze bardzo, choinke Mufka ubrala, w gosci pojechala, szapmana obalila,
Natalia i Galwin napisał(a): A nie każą jej zajmowac się jakimś płaskopyskim stworzeniem![]()
![]()
AT napisał(a):inbloom napisał(a):prosze bardzo, choinke Mufka ubrala, w gosci pojechala, szapmana obalila,
Sprostowania:
Choinkę to Mufcia ogonkiem ,,rozebrała" z kilku bombek - dlatego koniec końców choinka wylądowała na taborecie![]()
W gościach nie byliśmy - w tym roku Goście byli u nasMuflon był przeszczęśliwy
![]()
Po ekscesach mufkowej wątroby Pan Doktor absolutnie zakazał Mufce pić alkoholtak więc mogła sobie tylko popatrzeć
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości