Gośka Ty lepiej nie wstawiaj tak cudniastych fot tego swojego piegusa bo ją normalnie wykradnę kiedy Jest OOOOOOBBBŁĘDNA z tym nochalkiem nakrapianym. ,a juz obie w duecie wyglądają jak pluszaki ze sklepu z zabawkami
Mała Gori ma diabełka w oczkach,a nochal super miód i malina.......:):):)I ach te jej piegi...:)Pozdrowienia od Gabiszona-Vampirena i chłopaków:):):)AAAAAAA MAŁA ŻYRAFA EXTRA,śliczna jest i już!!!!!Pozdrawiamy.
Dziękujemy za komplementa Jestem po USg Niuni -miotu zimowego u nas nie będzie,babka trochę przesadziła przy kryciu(pojechaliyśmy wcześniej ciut niż zwykle) ale może to i lepiej bo w regionie zimowych miotów będzie dostatek mam nadzieje ,ze dadzą mi pobawić wnuki w innych hodowlach
aaaaaaaaaa a ja się chwalę wnusią Etna Markowy Klan , 9-mc-y, córeczka tatusia -została w hodowli Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Ostatnio edytowano 2010-11-13, 20:01 przez meggy, łącznie edytowano 1 raz
O to nasz mały gość- Mała -Mi w tym domu wszyscy chcą mnie pożreć i Dzeż
i Adelka a najgorsza to jest Gori
no sił mi brak
a potem to mnie całuje druga patyka da popróbować swojego ale nie na długo potem same się zagryzają i topią ja nie chce do wodyyyyyyyy mogę sobie tylko popatrzeć Gori -mokra kura ale tak na prawdę -to się nawet lubimy
Super fotorelacja z niedzieli u majowych. Gromadka misiaków - jak zawsze urocza. Ja przyznam się też jestem cichą wielbicielką Dżez - będzie z niej niezła babka
Zostałam oddaną fanką Gori, a to z racji jej dłuuugaśnego ogona. Kocham ogony ciągnące się za psem , a ona ma dłuuugaśny z tego co widzę. Gori rulezz ! Fantastycznie wygląda ta Twoja sforka meggy
Ja tobym chetnie sie po trawie z tym psim towarzystwem potarzala, a moze nawet i do tej wody wpadla Mi urocza, a reszta psianstwa tez niczego sobie , zdjecia super