a jaka to dla chłopa wygoda dzwoni telefon ...alinko odbierz widzisz że nie moge sie ruszyć -bodzia obudze ala zrób mi herbatę a po piwko byś nie skoczyła do Królika/sklep niedaleko nas /ala wjedz samochodem na podwórko bo bodzio własnie zasnął jak sie złoszczę ze koce zaraz brudne to słysze aleś ty upierdliwa -co się nas czepiasz przecież automat stoi w piwnicy albo zostaw go tak mi ciepło posprzątam po nas ,albo zobacz jaki bodzio smutny od twojego marudzenia ech co tam bede mówić kasiu sagankowa a jakby Twój post przeczytał to pewnie by Ci złoty medal przyznał
Kasiu Ania od Sawci u nas była to niech powie kto im bardziej na wszystko pozwala.ja jestem podobno ten kij wychowawczy tak twierdzi mój ślubny a on jest ta marchewka -chlebek z masełkiem razem na kanapie poleżeć.Ostatnio jechalismy na spacer jego samochodem zanim doszłam to z przodu na siedzeniu siedziały już Zuzia z Kropką otworzyłam drzwi i mówie ...dziewczyny wynocha do tyłu -one nawet nie drgnęły tylko popatrzyły na Kazika a on do mnie mówi .....no nie mozesz usiaść z tyłu tylko od razu zamieszanie robisz:-D i ja głupi wariat wpakowałam sie na tył, za to z powrotem nie dałam już sie w konia zrobić za nim oni doszli do samochodu to ja juz siedziałam-myśłałam ze sprawa zalatwiona a mój patrzy i mówi wiesz co przecież stale siedzisz w przodzie to raz kiedys nie możesz dziewczynom ustapić.Wiesz czasami mam ochote napisać ogłoszenie oddam chłopa w dobre rece
U nas w czasie świąt było jak zwykle gwarno i tłoczno ale czas na spacerek oczywiscie się znalazł.
Arcia
Misia
Misia i Bodzio
Zunia
cieczkowa panna czeka na swoja kolejkę spacerku w samochodzIe.
Teraz moge pobiegać bo chłopaki spacerują pod specjalnym nadzorem męska częsć spartków sprawdza czy u panny cieczkowej wszystko gra prezio dogląda stadka i powrót do domu ale nie spartkowozem jak widać w jednym samochodzie jadą dwie panny cieczkowe Misia , Sarcia i dwóch kawalerów i jest spokojnie ,bez awantur
Ale macie fajnie. Jak mam dołek to wchodzę sobie tutaj i oglądam zdjęcia, zaraz robi mi się lżej na duszy. Żeby mieć namiastkę Spartkowego spacerku jutro też idziemy na spacerek z innymi pieskami. Mamy nadzieję na coraz większą gromadkę. Cieczkowe panny, czyli potencjalne mamusie budzą żywe zainteresowanie w mojej rodzinie, bo będzie szansa na mizianie kluseczek. Aż się boję pomysłów mojej gorszej połówki.
Alicja dla Ciebie, Kazia, Dzieci i wszystkich Waszych Spartańskich Psiaków zdrowia i Boskiej opieki i marzeń spełnianych i radości wielkich i malutkich przez wszystkie 365 dni 2008 roku
Grazynka bardzo dziękujemy za życzenia , Irku Wam też-na listonosza będe zaglądała i od razu bardzo dziękuję za niespodziankę.
a oto domowa wizyta dentysty u spartków. po ogryzieniu takiej kości ząbki są na cacy Sarunia
Kropka
Olisia oczywiscie każde sprawdza czy konkurencja nie podkrada się z boku
i oczywiscie sam prezes
Ostatnio edytowano 2008-01-09, 20:18 przez Alicja i Spartki, łącznie edytowano 1 raz
Aaaaaaaaaaa kochaniutkie to nie tak......
kiedys prezio opracowywał własnie taką kosć a do nas przyjechał pan od pieca gazowego -rutynowa kontrola-idą przez podwórko i w pewnym momencie człek prezia zobaczył z tą koscią stanął jak wryty i pyta ...co to?..... a mój Kazik nie zatrzymując się beznamietnie odpowiedział a wiesz tyle ze złodzieja zostało.......... reszta spartków zakopała sie ze zdobyczą w drzewie poskładanym na zimę między rzędami. nie wiem jak ich z tamtąd wyciagnę.Siedzą do tej pory