Moderator: Apcik
ruudzielec napisał(a):a na spacerku, gdzie była spuszczona widząć pieska, nie pobiegła za nim, tylko jak Ją zawołałam o mnie przyszłaJestem z Niej naprawdę dumna!
Widać w końcu jakieś efekty
![]()
![]()
a to przyszło z wiekiem, czy jakieś metody wychowawcze macie????![]()
bo jak mój diabeł biega luzem i pojawia się pies, to nic innego dla niego nie istnieje, dopiero jak się przywita to łaskawie wraca
Piękne ujęcia Vanilki bo Ona piękna
wzruszyłam się gdy napisałaś o Waszej rocznicy...
życzę Wam ....naście cudownych,berneńskich lat razem
Vanilka jest śliczną sunią, ma przepiękne oczy!
Jak ona pięknie pozuje....ile ja się muszę naprodukować żeby zrobić zdjęcie swoim dziewczynom
Kinia życzymy Wam jeszcze co najmniej 10 takich rocznic i trzymamy kciuki za wystawę
Ona jest przepiękna!
Swoją drogą to się zobaczymy w maju bo jadę na zawody agilitowe do Bydgoszczy ( 3 Jumpowców debiutuje ) tzn. ja będę na pewno ale prawdopodobnie tylko z Młodą
ruudzielec napisał(a):
a na spacerku, gdzie była spuszczona widząć pieska, nie pobiegła za nim, tylko jak Ją zawołałam o mnie przyszła Jestem z Niej naprawdę dumna! Widać w końcu jakieś efekty
a to przyszło z wiekiem, czy jakieś metody wychowawcze macie???? bo jak mój diabeł biega luzem i pojawia się pies, to nic innego dla niego nie istnieje, dopiero jak się przywita to łaskawie wraca
Wypisz wymaluj Dore.
Kinia podziel sie radami.
Tak niestety tylko z Młodą bo z dwoma w pociągu i na zawodach to bym zwariowała:P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości