Hej to JA - na razie Utajony, bo Robert przysypia, Huragan będzie na spacerze

.
No to już wiecie - szału nie ma, showu na wystawie nie było. Ale mógł być gdyby Robert w porę nie wyprowadził Emilii z hali. Trudno, kariery to ja w show-biznesie nie zrobię, modeling to nie dla mnie. Może i dobrze, bo to całe mycie, czesanie, ile zachodu, czasu. Borys uważaj bo się pobrudzisz, Borys nie będziesz biegał bez smyczy, Borys to, Borys tamto. Beznadzieja. Na szczęście mam to już za sobą.
Kiepska pogoda za balkonem. Ciepło się zrobiło. Jeszcze czekam z tym futrem, łudzę się że się zrobi zimno, ale się chyba nie doczekam. Dla tych co lubią zimę parę fotek ze spaceru na osiedlu.
Obrazek został zmniejszony. To jest miejsce zwane "przy wale". Widać wał i dwóch moich kumpli, po lewej Kodziro i Bruno - ten z prawej. Bawią się w "kto dłużej wytrzyma bez ruchu"
Ja to mam powodzenie u dziewczyn. Lgną do mnie, nawet wtedy kiedy chce mieć święty spokój. Odgonisz taką - to się obrazi. To pozwalam im na prawie wszystko. To jest Tosia.
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.Zdarza się, że dziewczyny walczą, która ma się ze mną bawić, Tu Masza i Tosia
Obrazek został zmniejszony.Największym łobuzem jest Bruno. Wszystkich zaczepia i ma ADHD. Ma takie coś, że chce każdemu psu zerwać obrożę. Mi też próbuje...
Obrazek został zmniejszony.ale jeszcze nigdy mu się nie udało

, bo jestem większy, szybszy, po prostu rządzę

JAk próbuje to ja go z tyłka raz dwa jak dobrze przymierzę to odlatuje na co najmniej metr i już więcej nie próbuje
Obrazek został zmniejszony.i ja mam spokój, mogę się położyć i obserwować...
Obrazek został zmniejszony.Na spacerze pilnuję całej sfory. Jak się psy pokłócą to właściciele tych psów mnie wołają. No to ich pilnuję.
Obrazek został zmniejszony.Ten mały to Kodziro - to taki mały samuraj- wielkie ego w małym ciele. Jak on mnie denerwuje.
Obrazek został zmniejszony. A jakie to zawzięte.
Obrazek został zmniejszony.Na takiego malucha to szkoda zębów ...
Obrazek został zmniejszony.Mam inny sposób

siadam na nim
Obrazek został zmniejszony.Jest jeszcze parę innych sposobów - to kolejny
Tutaj Bruno szarpie Semi, więc biegnę i uspokajam, no i na środku stoi Kodziro ...
Obrazek został zmniejszony.Chwila zawahania... i...
Obrazek został zmniejszony.a co tam, należy mu się
Jednak najbardziej lubię ganiać i demolować Bruna
Obrazek został zmniejszony.No i tak wyglądają moje Huraganowe spacery
Obrazek został zmniejszony.No ale zima się skończyła, wioślarze się cieszą, bo takiej pogody nie lubią
Obrazek został zmniejszony.Ostatnio były bardzo ważne regaty w Poznaniu, ja też tam byłem na finałach w niedzielę.
Obrazek został zmniejszony.Moi koledzy często wygrywali

Robert nie robił mi zdjęć bo dopingował swoich zawodników
Obrazek został zmniejszony.Próbowałem, ale te łódki są takie wąskie. Może się przerzucę na smocze łodzie, tam jest więcej miejsca. Moja Emilia jest smoczycą, choć nie wiem czy tak mogę o niej pisać

Tu jest czwarta z lewej strony w jasnej czapce.
Obrazek został zmniejszony.Nieważne, ważne jest to że jutro jedziemy i na pewno dostanę od trenera szansę, żeby sprawdzić czy nadaję się na psa-smoka.
Na razie. Pozdrowienia dla wszystkich Majowych Skarbów, noooo i dla Babci Małgosi