Oj tak Pani Asiu ja wczoraj pół godziny sama bez psa ćwiczyłam zmiany stron a później z borderem ah nie zapomniane przeżycie móc biegać z takim cudem na jednym torze...
dorciaj - nad kondycją na razie jeszcze ćwiczymy , Szila musi jeszcze zrzuć co nie co
Magda czy to jest ta nowina co mi ja miałaś napisać na gg czy jeszce o czymś nowym nie wiem gratuluje i podziwiam jak Szilka ma co gubić to niech lepiej prześle Cezaremu jemu to sie tłuszczyk przyda no i też chętnie by z Wami pobiegał po torze
A my jesteśmy po agilitowej majówce ! Było super ! Wielkie dzięki wszytskim jak za wspólnie spędzony czas ! Niestety upał tak strasznie był nie do wytrzymywania ze nawet stojąc nie można było wytrzymać a co dopiero mówić o bieganiu i skakaniu berna na torze smutny Dlatego robiłyśmy strefę i tunelik (;
Niestety Bardzo chciałam bo miałam być też sędzią bocznym na zawodach I psiaki z NNL ehh Tacie się w tedy już truskawki zaczną i nie ma kto mnie zawieść na chyba że jakoś bym autobus wykombinowała.
Uuuuu myślałam, że się spotkamy My będziemy z Kessi, ale tylko w piątek, bo w niedzielę jedziemy na wystawę. No mam nadzieję, że jak będą jakieś następne to się zobaczymy. Postanowiłam rozruszać trochę swojego leniucha