Bardzo dziękujemy Cała psiarnia została w domu od opieką mojego syna i kolegi ( wszystkie przeżyły ) ale dziś w nagrodę trzeba było je zabrać na długi spacerek. Anie też
i co by o nas za szybko nie zapomniała troszkę ja sponiewierać w śniegu
Ostatnio edytowano 2011-01-01, 19:24 przez meggy, łącznie edytowano 1 raz
Pieknie kobitki w tych kreacjach sylwestrowych wygladacie a Ania na pierwszym spacerkowym zdjeciu to ma minke jakby to wcale nie byla dla niej nagroda Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok dla Was i Waszych bliskich
Fotka "cisza nocna" rozczuliła mnie bardzo, tylko zapytam czy to jest pokój psi bo widać że psiaki świetnie się tam czują Dzisiejszy spacer to chyba wszystkim dobrze zrobił, nam też Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
"cisza nocna"? ... a może raczej... "posylwestrowy zgon"
Piękni Wy wszyscy bez wyjątku, ale te ofutrzone jak dla mnia efektowniejsze, wybaczcie dziewczyny, ale Wam ani uszy ani jęzory z paszczy tak malowniczo nie powiewają w szalonym cwale jak sierściuchom
Oni mnie zawsze zabierają na tą polanę. Zeszłym razem zgubiłam tam telefon jak uciekałam. Tym wróciłam w całości - o śniegu w zębach i majtkach nie wspominając.
Sylwestrowa noc minęła nam przemiło w doborowym towarzystwie (DZIĘKUJEMY) i przy "wyjątkowej" muzyce
Kochane po takich orzelkach w sniegu, trudno, by go tu i owdzie nie bylo. Fajny spacerek, zycze by ich bylo jeszcze wiecej i wszystkiego dobrego zycze.
U nas jest tak samo tylko jeszcze wąskimi schodami trzeba zejść w dół. Ja to nawet czasem spadam Wraz z moim towarzystwem A majowa drużyna gotowa do biegu - start!