Moja wiecznie uśmiechająca się Alhambra.Uwielbia się bawić z mamcią (Kayce wydaje się ,że jest szczeniusiem ,a ciocia Fiona to poważna kobita -koń by się uśmiał ,że tak się role odwrócą ) Taki ze mnie ANIOŁEK chyba ,że pańcia nie widzi
Ooo jaa!! jaka milusia i ten nosek ... a jaka grzeczniutka, i tylko tyle fotek?? a jak Kayka, zaczęła łysieć ? i tak po cichutku proszę o zdjęcia mamuni i cioci - ciężarówki
Agnieszka u nas z charakterem było tak samo, a czasami z Fioną było gorzej niż z małymi na szczęście przeszło jej
niestety tak mało bo ferie się skończyły i latam z piórkiem w.... kochana moja Beatko(muszę w końcu spisac Twój numer i nagadac się dowoli) dzisiaj wykonałam sesję dziewczynkom biorę się za wstawianie
dwa skarby -kopie masz maleńka ,nie to może Ty mamuśku mała nie pyskuj mam już dośc lekcja bądz grzeczna Alha i tak Cię kofam mój kocyk -laski na plaży
karmienie -jak nic jedza z ręki Fionia
kayah
Ostatnio edytowano 2009-02-14, 17:28 przez Agama, łącznie edytowano 1 raz
ojej jak macie fajnie fakt dziewczyny podobne ,maminia wyglada slicznie(ja z niunia moge w szwajcarach startowc ) i ten wiecznie usmiechniety diabolek ech...... trzy sztuki to juz cos -zobaczymy do ilu dojdziecie hihihi